Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Facebook 25 venne kjedemelding

Vanvittig mange deler nå en kjedemelding som sier at du skal få se 25 av dine facebook venner mye mere enn før. På grunn av en endring i Facebook Algorytmen, men stemmer det?

Det er mange som ikke forstår hvordan facebook fungerer. Å poste en kjedemelding vil desverre ikke endre noe fra eller til.

Denne kjedemeldingen er som om du skulle hatt ett problem med telefonen din. Så sender du en sms med fiks telefonen min til ett vilkårlig nummer. Så forventer du at telefonen din blir fikset av seg selv. Det skjer jo desverre ikke. Det er ikke sånn det fungerer.

Det er mange ting man må passe på her:

Så da vet du litt om selve kjedemeldinger. Først så vil jeg henvise til en del kilder som jeg har funnet på google som avskriver denne kjedemeldingen:

Til slutt finner jeg enda flere i ett Google søk, men 4 holder selv om jeg kunne listet opp mange flere. Så da er dette bekreftet som en bløff og kjedemelding for lengst.  Så da har du fått svar på 1 problem, men du har enda ikke fått en løsning på problemet ditt. For å endre det kjedemeldingen påstår så må du faktisk inn og endre det på Facebook profilen din.

Først må du gå inn på facebook profilen din. Deretter går du på rediger preferanser.

Deretter kan du gå inn og prioritere hvilke sider og venner du vil se først, men det er også en ting til du må passe på. Alle vennene dine på facebook kan du mute hvis de poster alt mulig rart. har du tatt dem av så vil det også påvirke hvem du får se mest av på facebook veggen din.

Dette er veldig enkelt. De du vil se mest av velger du se først. De du er lei mas av velger du slutt å følge. Dere er fortsatt venner, men de dukker ikke lengere opp på din Facebook vegg. Så til nå så har du lært følgene: Alt dette kan du også inn og fikse på mobilapp til android og iphone.

Igjen så la meg sjekke opp og informere hva det er. Våg og stille spørsmål heller for mye enn for lite. Ingen spørsmål er for dumme her. Jeg driver denne nettsiden på fritiden min siden jeg brenner for Facebook og it sikkerhet. Så la meg sjekke så slipper du. Så deler jeg alle mine funn gratis for alle.


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version