Facebook innsamlingsaksjoner

0

Flere har spurt om innsamlingsaksjoner på Facebook så her skal jeg forsøke å gi deg noen svar. For det første. Alle gaver du gir til en frivillig organinasjon kan trekkes fra skatten. Beløet må være over 500 kr. Alle donsasjoner går direkte til organisasjonen. Facebook tar ingenting.

Du kan maks få fradrag for 30.000 kr i året. Organisajonen må også være godkjent av skattetaten for å få godkjent fradraget.

Alle Facebooksider og vanlige profilsider kan opprette støtte for en ideell organisasjon. Denne løsningen skal være sikker fra Facebook sin side, men jeg vet at mange er skeptiske. Facebook har flere hjelper sider med info om innsamlingsaskjoner.

Så her får du svar på mange spørsmål, men du er kanskje fortsatt skeptisk?

Har organsisasjonen havnet på obs listen til innsamlingskontrollen. Da har de ikke levert inn regnskapstall på bedriften. De kan også bruke alt for mye penger på administrasjon så pengene dine aldri kommer fram.

Så her har du fått flere tips du kan sjekke ut, men du får alltid vurdere før du donerer eller ikke. Har du donert under 30.000 kr i fjor? Før det opp på skatten i år så du får fradrag.

Som vanlig så er det greit med en sunn skeptisk og kildesjekke det du kan hvis du er usikker.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: