Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Facebook kupong svindel April 2019

Det startet først med Norwegian, men nå samkjøres det hardt med svindel med flere større merkevarer i Norge. De krever alltid at du må dele en billett og at de har jubileum. Dette går igjen hvert år.

Nettadressene har ingenting med firma å gjøre.

Deretter sendes du til en side som krever deling for at du skal komme videre. Så alle som spre denne spamme gjør det frivillig. Kontoen er ikke hacket og dette er ikke noen form for virus. Det er laget facebook kommentarer som er falske for å gjøre denne svindelen troverdig

Her er ett eksempel på åssen alle deler frivillig. Legg merke til nederst så står det kun meg. Så da er det ingen av mine facebook venner som får se dette.

Nettadressen har ingenting med overnevnte selskap å gjøre.

Alle svindlene leder til samme side. Så det er åpentbart at det er de samme folkene som driver med alle svindlene, men jeg tipper det vil komme flere når det først er igang.


Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 4 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 849 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 4 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2019

Du får ikke en reise til 5000 til 9 kr. Dette koster deg mye. Du gir fra deg masse personlig info samt master og visa.

Så hva gjør du for å unngå denne type svindel?

Så må du gjøre framover?


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version