Facebook watch this video of you facebook spam

0

 

En ny video spam spres igjen nå på Facebook. Disse er det mange av og de har somregel bare ett formål. Få installert plugin i nettleseren din samt ta over din Facebook konto. I dette tilfelle så er de ute etter ditt Facebook brukernavn og passord.

Først så får du en video i nettleser som skal være av deg som du må se. Det ser du på bildet over. Her har jeg sladdet navnet på den som tipset, men teksten sier følgene.

Watch this video of you

Trykker du på denne linken så blir du sendt videre. Husk at svindlere tilpasser seg mobil mer. Så her har jeg sammenlignet pc og video. Først så sendes til til en twitter side. Disse sidene vil da sees mindre ut hvis du kjører dem på mobil.

 

Deretter blir du sendt videre til enda en video side. Da går du via tumblr som er er en bildedelingstjeneste.

Trykker jeg videre så kommer jeg fram til ett bilde på tumblr. Så på pc kommer jeg til kort,

Som du ser på nettadressen på toppen av bilde så står det image. Så Dette er bildet som skal lure deg til å spille av video om deg selv. Kjører jeg det samme på mobil etter video så får jeg ett helt annet resultat.

Jeg vet enda ikke åssen en link kan være forskjellig fra pc til mobil. Jeg kjører alltid url redirect, men på pc kommer jeg ofte til kort. Har du noen tips om hvorfor det er sånn så vil jeg vite det.

Til slutt så kommer til denne falske app login siden som svindlerne har laget. Når jeg får linken fra mobil så kan jeg også hente bildet fram på pc.

 

Så uansett så er det mange tips å få med seg her:

  • Du vil aldri få se video din venn sender.
  • Her er de ute etter ditt Facebook brukernavn og passord.
  • Din venn sin konto er tatt over. Han/hun må gå til www.facebook.com/hacked for å få kontroll på konto igjen.
  • Du bør også bytte passord på konto hvis du sprer dette og fortsatt har kontroll.
  • Du må sikre kontoen din med 2 trinns sikring.
  • Du sendes igjennom flere adresser på nett. Ingen har noe med Facebook å gjøre.
  • Denne spammen er tilpasset mobile brukere.

 

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: