Google skjema mail spam

0
Photo by Benjamin Dada on Unsplash

Jeg har begynt å få nye spamvariant tips i det siste. Det som er nytt er at de kommer via google skjemaer.

De kan si at du får mange poeng. I dette tilfelle så måtte jeg trykke på en link. Da forsøkte telefonen min å sende ut en melding til 34 valgte telefonnummere. Så her må du virkelig passe på. Jeg har godkjenning på telefon på nye nummere jeg sender sms til så det ble stoppet hos meg.

De vil også si at du har en betaling tilgjengelig, men alle disse skjemane har en funksjon. Det virker heller ikke som google har snappet de opp da noen har ligget noen uker hos meg. De må få ett spamfilter på google skjemaer.

Formålet med google skjemaene er å:

  • Samle inn informasjon om deg
  • Få deg til å sende ut sms til fremmende
  • Svindle deg og manipulere deg økonomisk

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min. Så skal jeg få feilen rettet.

Datahjelperne drives på fritiden og er gratis for alle. Alle får også gratis hjelp.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: