Hvordan deaktiverer du Internet Explorer?

0

Jeg har advart på Facebooksiden min og i denne artikkelen om at man ikke bør bruke Internet Explorer mer. Digi har også omtalt problemet. Det du først og fremst må vite om Internet Explorer. Internet Explorer er bygd inn i windows og det kan ikke fjernes.

Internet Explorer kan kun deaktiveres.

Jeg har nå kanskje skremt mange, men da får jeg også komme med løsningen på hvordan man deaktiverer Internet Explorer.

Start opp kontroll panel. Det kan du søke opp eller du kan bare skrive:

control i kjør vinduet eller control panel. Da dukker det opp kontroll panel. Det kommer litt ann på åssen windows versjon du har. Du trykker på kontrol panel og kommer hit. Så det er 2 måter å gjøre dette på. Vanlig søk er lettest. Kommandolinjen er litt vanskeligere.

Du har da 2 menyer som du får fram. Der må du velge programmer. Alternativt kan du starte kommandolinje cmd og kjøre: control appwiz.cpl

Da kommer du rett inn i programmer på pc`en. Derifra velger du slå av eller på Windows funksjoner.

Her er Internet Explorer huket av. Fjern huken på internet explorer. Trykk ok og du har klart å deativere internet explorer. Pc`en din vill jobbe littegrann i etterkant. De andre funksjonene rører du ikke med mindre du vet hva du holder på med.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: