Hvordan kan du hjelpe meg?

0

Jeg har blitt spurt mange ganger om jeg kan lage en artikkel på hvordan dere kan hjelpe meg. Så her kommer den. Jeg er avhengig av tips for å kunne lage artikkel som folk har bruk for. jeg skriver mye om svindel, virus, scam og det har ikke alltid folk lyst til å sende meg. Fordi de er redd få å få virus på pc, mobil, bli hacket og lignende.

Først så må jeg ha ett skjermbilde av problemet. Da vet jeg litt mer hva jeg har å jobbe med, men det er bare starten.

Jeg får somregel alt for lite info når folk spør meg om hjelp. Deretter må jeg spørre mange flere spørsmål for å få en løsningen på problemet.

Dette er noen spørsmål jeg ofte får:

 • Jeg sender ut virus hjelp!
 • Jeg er hacket. Hjelp!
 • Kan du hjelpe meg med pc problem?
 • Mobilen vil ikke starte.
 • Er denne appen trygg?

Spørsmålene er helt greie, men de gir meg ingen informasjon om hva som er problemet. Når dere spør meg om hjelp trenger jeg å vite følgene.

 • Modell.
 • Produsent
 • Leverandør
 • Hvilken type programvare
 • Operativsystem på telefon og pc.
 • Hvilken pc del det er feil på.
 • Åssen feilmelding får du?
 • Får du feilmelding i nettleseren?
 • Hvilket program kommer feilen i?
 • Skjermbilde av feilen.
 • send meg mail spam på: heimholt@gmail.com eventuelt heimh@online.no

Gir du meg dette kan problemet ditt løses mye fortere. Hvis ikke så vil det ta mye lengere tid å løse saken. Når det gjelder tips om svindel. Så får du alltid krympede eller forkortede nettadresser. De må du bare kopiere og sende til meg på Facebook eller mail. Du skal ikke få virus, spam ved å kopiere enn nettadresse, men det vil hjelpe meg mye.

Jeg har skrevet en artikkel om sikkerhet i går. Den skal jeg nå forkorte.

http://bit.ly/2wpL6LR

Denne er ufarlig å trykke på, men det er dette svindlerne gjør og de gjør dette mange ganger gjennom mange adresser. Så får jeg den så kan jeg sjekke nettsider for feil. Komme over flere typer svindel. Det vil hjelpe meg masse! Jeg kan så skrive en artikkel som kommer alle tilgode.

Så neste gang før du spør om hjelp gi meg masse nyttig info.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: