Kiwi misbrukes i sms svindel på Facebook

0

Ny svindel foregår på Facebook nå. Denne artikkelen deles fra en Facebookside som heter Breaking Records. Ingen ting av disse har selvsagt noen forbindelse med kiwi, men bildene er stjåler fra nettet så jeg skal se om jeg kan finne ut hvor de stammer ifra først.

Bildet til venstre er stjålet fra Kiwi sin egen Facebook side.

Det andre bildet klarer jeg ikke spore opphavet på, men dette var fra april 2016. Trykker du på linken i bildet blir du sendt videre til denne siden.

Der reklamerer de om noe som heter Facebook supermarked foreningen. Der du kan få gavekort til 8000 kr. De fleste sier jo ikke nei til det, men dette er jo bare svindel. Masse store merkenavn og logoer benyttes også på denne svindelen. Du får også se flere som har vunnet. De bildene er nok ikke ekte eller er stjålet fra andre plasser på internet. Deretter trykker jeg krev nå. Da må jeg svare på flere spørsmål.

Da kommer du til en side som heter Prizeshake. Der må du oppgi telefonnummeret ditt. Det skal du aldri gjøre. Du kommer til å bli nedlesset i spam. Så må du alltid alltid alltid lese vilkår.

Prizeshake er et spørsmål- og ferdighetsspill. For å vinne premiene må du svare på spørsmål på kortest mulig tid gjennom hele konkurranseperioden. Konkurransen er ikke tilknyttet merkene og produsentene som er oppført her

Slik fungerer tjenesten Prizeshake: Deltaker registrerer seg med sitt mobilnummer og svarer med JA eller OK for å motta SMS eller bekrefter registreringen ved å svare på en push-melding på telefonen eller må skrive inn en PIN-kode. På denne måten aksepterer deltakeren at han eller hun har lest og forstått betingelsene og aksepterer å abonnere på tjenesten. Deretter svarer deltakeren på kunnskaps- og mattespørsmål. Den deltakeren som på kortest tid har svart riktig på flest spørsmål i en hvilken som helst uke frem til den 31’ende August 2018, vinner premien. Hver deltaker har muligheten til å delta én gang per uke for å oppnå den raskeste tiden etter en måned. Den nåvæende vinnerperioden er fra 1’ende Juni 2018 til 31’ende August 2018. Spilleren spiller for å vinne premien som er oppført på denne nettsiden. Det vil bli gitt ut en premie pr måned. Denne tjenesten koster 125,- kr. per uke inkl. moms. Alle beløp registreres på deltakerens mobilregning eller trekkes fra saldoen på deltakerens kontantkort. Tjenesten er et abonnement med automatisk fornyelse, som når som helst kan sies opp av deltakeren ved å sende en tekstmelding med “STOPP” til 2122. Alternativt kan deltakeren ringe vår kundeservice på 081500151 eller sende en e-post til help@adsaints.com. Hvis tjenesten ikke blir kansellert, fornyes den automatisk for en uke. Denne tjenesten leveres av Clickshakers. Clickshakers er ikke tilknyttet merkene og produsentene som er oppført her. Varemerker, tjenestemerker, logoer (inkludert blant annet de enkelte navnene på produkter og forhandlere) er de respektive eieres eiendom.

Prizeshake, abonnement 125kr/uke, for å stoppe send “stopp” til 2122. Kundservice:081500151. Konkurransen er presentert av Prizeshake

Som du ser så binder du deg opp til ett abbonnement, men jeg vet ikke om du får stoppet dette da dette er svindel. Jeg legger inn ett nummer for å teste.

Deretter må du bekrefte at du skal delta. Igjen så er det masse feil før du kommer så langt:

  • Facebook siden er falsk
  • Nettadressen er falsk
  • Prizeshake har ingenting med Kiwi å gjøre.
  • Du må igjennom mange spørsmål hver gang. Du vinner alltid.
  • Du har alltid nedtelling og kort tid før du kan vinne.

Sist men ikke minst la meg trykke på det du er usikker på så slipper du. Jeg deler dette på nettsiden min gratis for alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: