Kjøper du strøm smart?

0
bright clear close up dark
Foto av Saya Kimura på Pexels.com

Det er ikke enkelt å velge billigst strøm. Strømselskapene er ikke alltid ærlige om prisene sine. Jeg får ikke betalt for å skrive denne artikkelen. Denne artikkelen er ikke en annonse. Det er bare info om nye selskap som lar deg kjøp strøm automatisk i norge.

Du har flere valg når du kjøper strøm.

Kilde bilde: Elskling

Du har flere avtaler du kan velge når du kjøper. Så kommer nettleien i tillegg. Mange syntes dette er komplisert. Det er også vanskelig å finne billigs strøm til enhver tid.

Men det endrer seg nå. Her skal jeg lage en oversikt over selskap som kjøper strømmen billigst for deg.

Tibber:

Før så måtte du kjøpe strømmen selv når den var billigst og bytte avtaler ofte. Nå har det kommet selskaper som har automatisert denne prosessen for deg. Første ut er Tibber.

Med tibber så har du en app som alltid handler den billigste strømmen for deg. Strømkjøping via nordpol er automatiskert. Tibber er ikke nytt, men selskapet kom i 2019 og flere nettsider har omtalt selskapet.

Du betaler en fast mnd på 39 kr i tillegg til strømprisen. Du må også betale nettleie i tillegg, men tibber kjøper alltid billligst strøm for deg. Du slipper å bytte selv. Alt er automatisert. Så i løpet av en mnd kan du ha mange strømleverandører, men du vil alltid ha den som er billigst på pris.

Tibber bruker også strømmen smart så du kan gjøre følgene:

  • Koble til elbil
  • Få strømpris i sanntid på appen.
  • Smartstyring i hjemmet
  • og mye annet.

Du kan lese mere om priser og avtale her:

Vibb:

Vibb lover også å kjøpe inn strøm til deg via en app som tibber.

De har litt dyrere månedspris, men de bruker samme prinsipp.

Vibb er eid av Glitre Energi og Agder Energi. Jeg finner kun en shifter artikkel om vibb, men det kommer nok flere kilder på sikt.

Hos tibber kan du koble og kjøpe mye utstyr og få all info i appen. På tibb så får jeg bare info om strømpriser, men jeg vil anta det kommer mere på sikt?

Så mitt tips her er og bytte vekk fra gamle og tradisjonelle avtaler og få automatisert innkjøpene. Du sparer penger uansett og får god oversikt på strømmen.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: