Kurt Nilsen misbrukes i Facebook svindel

0

En ny svindel begynner nå å spres på Facebook. Det skjer via en privat facebook profil som utgir seg å være kurt nilsen. Det er ikke tilfelle. Hvis man kildesjekker dette så kan man fort sjekke via kurt sin offisielle facebook side med 54.0000 likes. Kurs poster også all informasjon på sin egen hjemmeside: kurtnilsen.com

Kildesjekker du ikke alt du kommer over på Facebook og internet i dag så risikerer du å gå på en smell. Da var det sagt.

Siden i går er også svindel lagt ut på nytt med bedre språk.

Kurt advarer også på sin egen Facebook side om denne svindelen, men det som har skjedd nå er at svindleren har tagget en person i svindel. Louise Monot.  Via en annen profil. Det er en fransk skuespiller. Så vil anta at den kontoen også er falsk. Hun følges tilfeldigvis av mange fra Indonesia så da er det nok der svindlerne holder til. Det har jeg sett mange ganger før.

Denne facebook posten finner du her, men jeg går tilbake til svindel. Det er mange som kommenterer denne svindel. Det som skjer da er at svindlerne svarer deg.

Du vil se at du ledes til en blogspot adresse. Det er google sin blogger tjeneste for folks om vil lage hjemmesider gratis på nett. Så desverre så brukes denne tjeneste mere og mere til svindel og spam.

Deretter sendes du til en filmtjeneste. Så premie om masse penger er som vanlig lokkemiddel for å lure deg personlig informasjon. Jeg trykker på kurt nilsen filmen på toppen og blir sendt videre.

Så skal du få se filmen, men dette stopper ganske fort.

Du må registrere deg for å kunne se filmen. Så jeg trykker videre og kommer til enda en filmside.

Her ser du masse falske kommentarer på filmen, filmen ser igjen ut til å starte før registering popper opp.

Da begynner jeg å lete etter vilkår.

Her skal du da signere deg på en tjeneste du aldri har hørt om, men som lover veldig mye. Det er også dårlig språk på nettsiden.

For de som ikke kan engelsk så skal jeg oversette for deg.

Når du gir deg kreditt/visakortet ditt. Så kan vi trekke deg for $99.95 dollar. De er ca. 1000 kr mnd nok for de som lurte på deg.

Videre så kan de samle masse informasjon om deg. Alt dette du gir dem kan brukes til videresalg og selges videre. De sier også klart at de samler inn passordet ditt også. Så det er dersverre enda mere dårlig nytt.

https://www.fishedfun.com/no/html/sf/registration/eone.html#&sf=eone&lng=no&_sign=9164ccf329a09f488b65a00d3ec971fb&_signt=1539454702′

Du kan selv sjekke nettsiden med linken over, men her går du inn på eget ansvar. Det er ektremt lange brukervilkår på tjenesten. Du bør helst ha en advokat ved din side når du leser igjennom.

Det vi kan lære av denne svindelen.

  • Alltid sjekke de offiesielle sidene først.
  • Du må google dette.
  • Deltar du blindt så får du masse spam.
  • Dette vil også koste deg ca. 1000 kr mnd.

Så har du deltatt? Kontakt banken og sperr kortet ditt asap.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: