Mail hackere du er utro epost

0
black and gray digital device
Photo by Torsten Dettlaff on Pexels.com

Det er flere og flere trussel epost som kommer nå for tiden. Den vanlige har vært at du har blitt filmet med pc kamera. De har også truet med å kidnappe deg. Trussel mailene har også kommet i mange varianter.

De som sende ut disse epostene har en enkel oppskrift.

  • Send ut mail til mange tusen
  • Ikke legg fram noen bevis
  • Gi deg 48 timer å betale flere tusen kr. Ofte i bitcoin eller annen valuta.
  • Håpe at flest mulig betaler inn.

Mange betaler inn i frykt og det må du aldri gjøre. De har ingen bevis. Her er da siste eposten jeg fikk i dag.

Merk følgende:

Jeg antar at du lurer på hvorfor du mottar denne e-posten, ikke sant?

Det vil være veldig gunstig for personvernet ditt hvis du ikke ignorerer det.

Vi plasserte et malware / virus kalt Trojan på telefonen og den elektroniske enheten for lenge siden, og overvåket aktivitetene dine mens du jukser på partneren din.

Du burde ha visst å jukse på noen som bryr seg om deg, uten å være i orden. Vi har video- og lydopptak vi har laget fra telefonen din og andre elektroniske enheter rundt deg som vil ødelegge alt du jobbet for.

Dette har også påvirket smarttelefonen din via en expl0it. Så ikke tenk i ett minutt at du kan omgå dette ved å installere operativsystemet på nytt eller endre passordet ditt.

Du er allerede spilt inn.

Etter det har skadelig programvare samlet inn partnerkontakten din, venner og familie-e-post og sosiale nettverkskontakter.

Jeg antar at dette ikke er gode nyheter, ikke sant?

Men ikke bekymre deg for mye, det er en måte vi kan løse dette personvernproblemet på. Alt vi trenger er en Bitcoin-betaling på £ 7.499,00 GBP som jeg synes er en rimelig pris med tanke på omstendighetene. Betaling skal skje til Bitcoin-adressen nedenfor:

BITCOIN-ADRESSE FOR BETALING: 1HyJvyV9r3bvSVW3DPQxTZLy3CDwY3w8Nj

Hvis du ikke forstår Bitcoin, klikker du på svaret på e-posten din og svarer på denne meldingen, så forteller vi deg hvordan du kjøper Bitcoin.

Du har bare 48 timer etter å ha lest denne e-posten til å sende betaling (vær advart vi vet når du har åpnet og lest denne e-posten, jeg har plassert et pikselbilde inne i den. Som gjør det mulig for meg å vite når du har åpnet meldingen på hvilken dag og tid)

Hvis du bestemmer deg for å ignorere denne e-posten, har vi ikke noe annet valg enn å videresende videoen og lyden til alle de innsamlede kontaktene du har på telefonen, e-postkontoen din og plassere den på internett. Med tanke på omdømmet ditt tviler vi sterkt på at du vil bli utsatt for familien / vennene / kollegene dine i løpet av denne tiden.

Hvis vi mottar betaling, vil alt materialet bli ødelagt, og du vil aldri høre fra oss igjen. Hvis vi ikke får pengene av en eller annen grunn, for eksempel manglende evne til å sende kontanter til en svartelistet lommebok – blir omdømmet ditt ødelagt. Så gjør det raskt.

MERKNAD: HUSK Å GJENBYGGE BITCOIN-ADRESSEN MED OSS FØR DU BETALER FOR Å UNNGÅ Å BETALE BETALING to ganger.

Ikke prøv å ta kontakt med oss ​​fordi vi bruker et offer e-post som ble hacket og utsatt. Svar bare for å varsle oss om at du har betalt, eller hvis du har spørsmål om betaling, klikk deretter svar.

Jeg sjekker også bitcoin kontoen og der har ingen betalt inn noe enda. Det er bra. Jeg har også sendt dem en mail at de gjerne kan sende meg bevis, men jeg venter ikke at jeg får noe svar.

Så hva kan du lære av dette?

  • Rapporter eposten som søppelpost.
  • Aldri betal
  • Aldri ta opp lån for å betale.
  • Ro deg ned og slapp av. Mange kan bli stresset av disse epostene.
  • Mange tusen får tilsendt disse epostene.

Betaler noen inn dette beløpet de vil ha. Det er jo ganske mye i norske kroner: 86 987,22 kr. Så da vet du dette Aldri betal. Bare nevner det en gang til.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: