Norwegian Facebook svindel

0

 

 

Du har sikkert sett venner dele disse? Ja det har du. Det er ikke Norwegian som står bak dette. Norwegian sin hjemmeside er som følger:

https://www.norwegian.no/

https://www.norwegian.com/

https://no.norwegianreward.com/

https://www.facebook.com/flynorwegian/

 

Dette er Norwegian sine offisielle kanaler for de som skulle være i tvil. Sjekker jeg firma som eier disse sidene så holder de til i Panama. De har også valgt å skjule firma info på hjemmeside info med god grunn.

Norwegian er også ett veldig sterkt varemerke og det utnyttes til de grader i denne svindelen, men fremgangsmåten på svindelen er like de mange andre. Fordi det funker. Folk går på det samme igjen og igjen. Derfor trenger ikke svindlerne å tilpasse seg.

Norwegian svindel er heller ikke ukjent. Mange har blitt svindlet før deg.  Det kan du fort sjekke med ett google søk på Norwegian svindel. Det har jeg gjort for deg. 

Først må du svare på 3 spørsmål som du alltid vinner på.

Her går mange rett i fella.

  • Du har dårlig tid. Få billetter igjen.
  • Du har flere falske profiler som bekrefter at de har vunnet.
  • Det er 12.000 falske likes på siden.
  • Du må dele innlegget for å vinne.
  • Du må Like en side som du ikke vet hva er for å vinne.

Når du gjør dette så blir du medskyldig i at andre blir lurt. Når du er så naiv så får det faktisk konsekvenser for andre. Deretter vil du bli sendt videre til svindelsiden.

Allikavell så har folk trua for at de skal vinne! Det skjer ikke. Dette er svindel. her er desverre ett alt for godt eksempel på det, men det er desverre ikke en enkeltsak.

Til opplysning for de som ikke vet det så vinner man aldri på svindel. De er kun etter pengene dine og din personlig info. Denne naitiviteten koster det norske samfunnet mange hundre millioner i året.

Trykker du videre så kommer du hit. Enn så lenge er alt «gratis». Har du delt svindel på Facebook. Så vil andre nå gå i svindelen, mens du holder på å bli lurt.

Her er vilkår:

Jeg godkjenner betingelsene for konkurransen. Videre aksepterer jeg å motta nyhetsbrev med markedsføring for forskjellige produkter og tjenester fra en eller flere av konkurransens sponsorer, og at de kan kontakte meg per telefon, e-post, SMS/MMS og via post. Telefonhenvendelser vil være begrenset til én henvendelse per sponsor

Prisen består av et ukentlig valgt forbrukerprodukt. Den totale beløp av alle leverte produkter vil pr. uke være opp til 100 €. Trekningen vil bli holdt hver fredag fra d. 30 januar 2017 blant brukere som har registrert seg skikkelig i løpet av uken. Det vil bli tilfeldig trukket så mange vinnere som ukentlig maks. beløp for premien tillater

DeltaDenne konkurransen vil inkludere din informasjon i reklamedatabasen til ********************. Sensurert, men selskapet holder til i England.

Så må du bli med på masse annet tull. Igjen jeg gjentar du er taperen her.

Og du må bli med på enda flere dumme abbonnement. Som du ikke kjenner opphavet til. Du vet ikke om det er godkjent av norske myndigheter en gang fordi dette er en helt ny spamside.

Avslutning taler for seg selv. Erect on og barberhøvel? Har du sett noe mere om gratis flyreise? Nei du har ikke det! Men nå til konsekvensene:

  • Nå har du akkurat samtykket til at ett firma kan trekke deg 100 pund per uke. Det er sånn ca. 1000 kr uka.
  • Du har samtykket at du kan bli kontaktet for salg på mail, mobil, sms, mms. Dette er ikke noe du bare kan skru av.
  • Du har samtykket at alle dine data kan lagres i en database i England. Som du ikke har tilgang til. Dataene dine er på avveie. Du har null kontroll.
  • Du har meldt deg inn på flere abbonnementer du ikke vet hva er.
  • Du har satt deg opp for flere månedlige trekk per mnd på produkter du ikke kjenner.

Svindlere er alltid ute etter din personlige info som: Mail, mobil, navn, etternavn, mobilnummer, fødselsnummer, mail. Alt dette kan de bruke mot deg fra å stjele penger på kortet ditt. Spamme deg for mersalg og stjele din idenitet. Det er ikke hyggelig lesing, men dette er den rene sannheten.

Nå til dags på facebook må du alltid spørre hvis du er usikker. Bygg deg opp kunnskap. Tørr å gjøre feil å lære av dem, men å hoppe på alle konkurranser du finner på Facebook er bare utrolig naivt og dumt. Da vil du gå på en smell før eller siden. Det kan jeg personlig garantere.

Istedenfor kan du tipse meg. Så sjekker jeg det ut og du slipper.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: