Ny Coop sms svindel

0

Store butikkjeder i Norge svindles og misbrukes ofte i dag desverre. Dette er en ny variant av en Coop svindel jeg har skrevet om før. Det starter med at du får denne smsen. Her er adressen forkortet, men infoen i den kan jeg hente fram, men jeg har ingen garantier.

Som du ser så går den igjennom mange nettadresser før den kommer til mål.

Det er derfor jeg alltid må ha hele linken når dere sender meg til test. Når jeg skriver inn adressen så er jeg aldri sikker på om jeg kommer til nettsiden. Du må da holde musen over nettadressen på pc og mac. Velge kopier og lim inn til meg på facebook siden min eller epost. Du kan gjøre det samme på smartmobil ved å holde finger på nettadresse og velg kopier. Så kan du lime inn til meg.

Mange tror de får virus av å kopiere dette, det er desverre ikke tilfelle. Gir du meg mye bra info fort. Så kan jeg lage bedre saker fort. Så da vet du at det er trygt å kopiere nettadressen å sende meg.

Uansett så trykker jeg meg videre på sms.

Igjen så må jeg svare på flere spørsmål for å «vinne». Det vil du alltid gjøre her på svindel, men du taper på sikt fordi det koster fort så mye mere. Jeg svarer på 6 spørsmål.

Her kan jeg få hele 3 telefoner som koster fra 7000 til 10.000 kr gratis. Da starter jeg med iPhone 8.

iPhone 8:

Her gir du fra deg:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Adresse
 • Postnummer
 • By
 • Epost
 • Telefon

Vilkårene som står nederst sier følgene:

 

Hvor mye koster det?

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Jeg trykker meg videre på registering.

Deretter krever de all visa info fra deg.

Når du har registrert alt dette så kan de nesten stjele hele identiteten din. Alt de mangler er telefonnummer og personnummer. de kan også trekke kortet ditt for så mye de vil.

Så dette får fort store konsekvenser, men jeg går videre til iPhone X.

iPhone X:

Her må du lese liten tekst på bunnen og på toppen. Igjen så gir du fra deg:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Postnummer
 • Sted
 • Epost
 • Telefon

Så en billig telefon er egentlig bare lokkemat for å stjele personlig info fra deg og få tilgang til bankkortet ditt på en grei måte. Du gir jo dette fra deg selv helt frivillig. Du må alltid kildesjekke sånne nettsider og tilbud. Som du ser er det masse svindel ute å går. Uansett dette sier vilkår her:

+3 jours d’essai à Website, offrant une gamme de produits de divertissement en ligne

Hvor mye koster det?

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Teksten på toppen har de glemt og oversette, men det er fordi at denne type svindel brukes overalt i mange land. Dette er ikke unikt for Norge. Jeg registerer meg og trykker med videre.

Nå ser du også likeheter på svindel. Betalingsløsningen som går igjen er helt den samme som på forrige. Når svindlerne har noe som fungerer så bruker de dette i årevis. Det koster tross alt penger å lage nettløsningene og svindel.

Igjen gir du fra deg visakort og masse personlig info. Du binder deg også opp til ett dyrt månedlig abbonnement.

Så du tar mye risikoer ved å delta på disse, men da er 2 av 3 ferdig så jeg går videre til siste.

Samsung Galaxy S8:

Igjen så ber de om masse info om deg selv:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Postnummer
 • By
 • Epost
 • Telefonnummer

De har også flere vilkår du må lese:

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Alle deltakere deltar automatisk i en trekning om en Samsung S8.. Vi vil trekke en ny vinner per 10000 deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale levering av premien. Hvis produktet ikke er på lager, vil vinneren motta et lignende produkt.

Men de sier mere også:

4.3. GlobalDealsNow reserves the right to charge the following fees:

Trial Version of the platinum package: EUR 5 / 3 days

Silver Package: EUR 9/month

Gold Package: EUR 29/month

Platinum Package: EUR 59/month

GlobalDealsNow reserves the right to change its fees at any time, upon notice to you if such change may affect your existing or future subscriptions.

– The cards accepted: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, and Diners Club.

Så de kan når som helst bytte priser. Det passer jo veldig greit med svindel. Da kan de trekke så mye de kan fra visa eller mastercardet ditt. Jeg registerer meg og trykker videre.

Igjen så må du gi fra deg visa og mastercard. Igjen så er denne behandlingsløsningen klin lik som de 2 andre. På alle disse svindelene gir du fra deg masse personlig info og visa kort.

Du risikerer og bli trekt masse penger på kort. Bli identitetsvindlet. Samt få masse spam på mail og mobil. Det er bare fordi du ville ha en billig mobil. Dette er typiske abbonnementssindler der du binder deg til dyre abbonnement og tjenester som du aldri ser noe til. Disse er det mange av. Spammerne tjener ikke så mye lenger på virus og lignende. Din personlige informasjon er verdt mye mer fordi den kan nemlig lett selges videre.

Igjen så send meg tips om svindel. La meg trykke og så forklarer jeg åssen de virker så flere unngår å bli svindlet. Alt blir satt opp gratis på nettsiden min for alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: