OMG Facebook spam Mars 2020

0

Flere har nå rapportert at de har fått en video av en venn. Her skal du få en privat video. Trykker du på linken på melding får du ikke se noen video, men du blir sendt til en falsk facebook påloggingsside. Disse videoene kommer igjen og igjen.

Nettadressen som du ser har ingenting med Facebook å gjøre.

Så hele formålet med denne spammen er å stjele ditt brukernavn og passord.

Så hva må du passe på her?

  • Ikke åpne meldinger fra venner du er usikker på.
  • Nettadressen er falsk
  • OMG videoen får du aldri se.

Har du blitt lurt? Gå inn på www.facebook.com/hacked for å få kontroll på konto. 2 trinns sikring anbefales også.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: