Paypal mail svindel

0

Fikk ett tips om denne mailen. Jeg får veldig mange mail og svindeltips. Jeg får desverre ikke tid til å skrive om alle, men jeg leser alle tips jeg får. Denne mailen blir sendt fra en outlook.com adresse. Det bruker jo ikke Paypal, men legger du merke til teksten på denne så er den veldig velskrevet og proff. Her er det lett å bli lurt. Trykker du videre på linken og bruker Chrome så får du mange advarsler.

Jeg må trykke meg fordi dette mange ganger før jeg kommer meg forbi til selve svindelen. 

Alt du skriver inn her blir stjålet av svindlerne og kan brukes til å stjele passord videre på flere kontoer samt din identitet.

Siden er merket med https:// alikavell er den merket som farlig.

Videre så kommer du hit. Der pcen skal være innlogget stemmer overhodet ikke.

Videre så må du godkjenne Visa kort. Som du ser er alt meget bra laget. Det du utsetter deg for her er følgene:

  • Mail
  • Passord
  • Visakort

Som du igjen kan bruke videre til å få tak i enda mere informasjon om deg. Er du rammet så må du sperre visakort asap.

La meg trykke. Så slipper du.

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: