Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Posten og Postnord sms svindel Februar 2019

Jeg har fått mange tips om postsvindel fra postnord og posten de siste dagene. jeg har testet mange linker som jeg har fått testet. Disse linkene var målrettet på mobil så jeg kom til kort på pc. Vanligvis sammenligner jeg svindel og ekte. Denne gangen sammenligner jeg svindel og svindel.

Nettadressene har ingenting med posten eller postnord å gjøre, men nettsidene er bra laget. Det er lett å bli lurt. Legg merke til at begge sidene spør etter samme pakkenumer: NO-SAM32013

Som du ser så kjører de lik design overalt, men de har kopiert opp posten sine sider.

Når du skal hente pakken er også alt likt. Svindlerne er late, men de vet det funker. Så sendes du videre til 2 sider.

Her ber begge om:

Så må du lese vilkår:


Hvorfor trenger vi faktureringsinformasjonen din?
Etter registreringen vil du også få en 5-dagers prøveversjon av tjenesten fra vår partner. Merk at du kan teste tjenesten innen 5 dager. Hvis du fortsetter å bruke den etter en prøveperiode, belastes kredittkortet ditt for fornyelse (fra 40 til 90 euro avhengig av pakken). Når en betaling behandles med kredittkortet ditt eller andre betalingsmåter, har du tilgang til disse tjenestene og blir kunde hos partnerprogrammet der du behandler alle påfølgende betalinger.



Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 849 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2019

Så dette koster deg ca. 1000 kr mnd, men videre så gir du dem visa/master. Så de kan trekke deg så mye de vil.

Så vil de ha kortene dine.

Så har du blitt lurt? Ring banken og sperr kortet ditt. Kino og telefon er bare lokkemiddel. De vil ha visa og din personlige info som kan selges videre.

Dagbladet jobber også med en større sak på disse svindeltypene nå.

Har du blitt svindlet? Ta kontakt med dem her.

Takk for alle tips i denne saken så sent på kvelden. 🙂


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version