Ny postnord mail svindel

0

Etter jeg startet denne siden så har postnord brukt ofte i svindel. Dette er åpenbart svindel da avsender mail er: support@managedweb-solutions.com. De har ingenting med postnord å gjøre. Jeg har ett tilfelle der mailen inneholdt ett vedlegg som var krypteringsvirus. Nå er de som regel ute etter pengene dine eller identiteten din. Trykker du på denne linken i mailen for å få pakken så sendes du igjen igjennon mange nettadresser før du kommer til mål.

Du kommer da til en side som skal verifisere pakken du skal få.

Trykker jeg på finn min pakke skjer dette.

Husk at alle på svindel får samme sporingsnummer på pakke. Svindlerne har ikke tatt seg tiden til å lage noen generator for koder.

Men du må visst betale frakt for å få denne telefonen. Så her skal de hente inn mere info om deg.

Så må du begynne å lese alt med sort og liten tekst igjen. Du får ikke en telefon som koster 10.000 kr for 10 kr. Det skjer bare ikke. Spesielt ikke på denne typen svindel. Her er noen vilkår:

+ 5 dager prøve til ubegrenset online-underholdning

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 5 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 860 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 5 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Ved å bli med i denne tjenesten vil du nyte en 5 dager prøveperiode på partnerens program. Hvis du fortsetter med et abonnement utover prøveperioden på 5 dager, blir du belastet et beløp på kredittkortet ditt, som varierer avhengig av valg, fra 180 til 860 euro. Når ditt bidrag er trukket fra ditt kredittkort eller annen betalingsform, vil du beholde tilgangen til disse tjenestene. Disse er eksklusivt forbeholdt medlemmer som betaler tilgang til nettsiden til vår partner.

Men dette er drøye saker. Her kan de nå trekke deg for mange tusen kroner på kortet. Bare fordi du vil ha en billig telefon. De kan trekke deg opp mot 860 kroner og det godtar du hvis du deltar. De kan i tillegg trekke kontoen din for opp mot 860 euro. Det blir fort mye større summer.

Hvis du bli stressa og svett nå så er det bra. De kan trekke over 8000. kr fra din konto. Det har du selv godtatt, mest sannsynligvis fordi du ikke leste noen vilkår. Uansett er dette drøyt. Det verste jeg har sett på en stund. De ber jo også om:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Adresse
  • Postnummer
  • Sted
  • Epost adresse
  • Telefon

Jeg fyller inn og trykker meg videre.

Deretter ber de om all kort informsjonen din.

Nå kan de først svindle kort og kontoene dine for store beløp. Deretter har du gitt fra deg alt av info untatt personnummer. Så dette kan igjen brukes til identitessvindel. Varer kan bestilles i ditt navn og lignende.

Igjen så la meg trykke så slipper du. Dette kan fort få store konsekvenser som du ser. Bare fordi du ville ha en billig telefon uten å lese vilkår.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: