Skattettaten mail svindel for 2018

0

Svindleren følger med og oppserveres oss daglig. Derfor sender de ut de samme svindelene år etter år. Her loves du å få penger igjen på skatten. Skatteetaen er ikke avsender her. Det er. «Skatteetaten» <test@ri-chem.com>. Der det står skattetaten sendes du ikke til skattetaten. Nettadressen bak er forfalsket:

https://gzqf.de/82nayb37sb3s/ouui3y286/73s67i3gs673ygs/93hs63vsg3s/7g5byuas64sa/763tgds6atf5/ub3y86aa3sa/83s7h73ij3s/87398say87assa/872g8s6w3ss/76e3g7sa76as/78676g3678adssa/57876g67r498dsfsdf/1id/Skatteetaten.html

Denne adressen har ingeting med skattetaten å gjøre som du ser. Jeg har lagt den ut for at du kan få se noen av svindel adressene, men ikke trykk gå inn på den. Jeg har ikke gjort den trykkbar av åpenbare årsaker. Trykker jeg videre kommer jeg hit.

Det som du må alltid huske på disse falske sidene. De er kopiert opp. Så velger du å trykke på kontaktskjema, hjelp til innlogging o.s.v. Så vil de linkene aldri virke. Svindlere har ikke tatt seg bryet med å fikse det. Jeg trykker meg videre på bankid.

Deretter må du velge bank. Dette gjør de kun for å samle info om deg til svindel de kan bruke i etterkant. Dette bildet vil du aldri få opp på sidene til skatteetaten. Så uansett hva jeg velger her så kommer jeg videre, men da vet de fort mer om deg enn de må.

Deretter ber de om kreditt nummer med full info samt sikkerhetskode.

Deretter ber de om engangskode til brikken din. Så nå begynner du å gi fra deg vel mye informsasjon. Dette kan da brukes for å få tilgang til banken din og dine kontoer. Jeg legger inn noen tilfeldige tall og fortsetter.

Deretter ber de om ditt personlige passord. Jeg legger inn noe tilfeldig igjen.

Så ber de om engangskode igjen.

Deretter loves du å få 6.125 kroner på konto. Svindelen er komplett. Denne har forandret seg mye siden i fjor. Så her er det mange feller å gå i:

  • Du gir dem navnet på banken din
  • Du gir dem kort info på visa, master o.s.v.
  • Du gir fra deg personlig passord
  • Du gir fra deg 2 engangskoder. Jeg regner at bankid er såpass sikkert at de ikke klarer å generere flere koder i samme rekken.

Da mangler de bare mailen din, men ellers har de nå gode muligheter til å komme seg inn på din nettbank og overføre store summer. Så her må man passe på. Igjen så la meg trykke. Så slipper du. Jeg deler det ut så alle kan lese det gratis. Vinn vinn for alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: