Rema1000 sms svindel

0

Mange melder nå at de får smser som sier at de kommer ifra Rema1000. Det er ikke tilfelle. Som nevnt i de andre svindelsakene jeg skrev om i går så sender aldri Rema1000 ut sms på denne måten. Avsender jeetinol.com har heller ingenting med Rema1000 å gjøre. Jeg går videre til linken.

Du får så melding om at du er den heldige vinneren og må svare på flere spørsmål. 4 denne gangen. Du blir alltid en vinner på svindel. Uansett så trykker jeg meg videre.

Du får da mange falske facebook kommentarer igjen. Som du får på de fleste svindler av denne typen. Så trykker jeg meg videre.

Så må du begynne å lese vilkår med liten skrift: ‘

+ 3-dagers prøvetid til ubegrenset online-underholdning

Konkurrancen er ikke arrangert av Rema1000
Delta og få mulighet til å vinne 5.000 kroner til Rema1000. Vinneren kontaktes direkte via e-post!
Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 747 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Jeg registrer meg og trykker videre.

Igjen så er dette en typisk abbonnementsfelle.

Du får aldri se noe til gavekort. Du binder deg til en tjeneste du aldri ser noe til. Du godtar at ett fremmed firma kan trekke kortet ditt for 747 kr i mnd. Tilbudet er rett og slett for godt til å være sant.

Du vil aldri vinne noe på denne typen svindel. Så du må passe på. Er du usikker? Send meg linker, sms og mail. Jeg skriver om det og gjør det gratis for alle på siden min.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: