Site icon Datahjelperne

Spamfri hverdag!


“Spamfri hverdag” er en gratis tilleggstjeneste for alle abonnenter av Datahjelperne Pluss. Denne tjenesten tilbyr to hovedløsninger for å adressere problemet med uønsket e-post:

  1. Optimalisering av eksisterende E-postkontoer: Vi vil samarbeide med deg for å konfigurere din nåværende e-postkonto. Ved å tilpasse innstillingene som er tilgjengelige hos din e-postleverandør, sikter vi mot å redusere mengden spam til et minimum. Denne prosessen innebærer fjernstyring av din PC eller Mac, hvor vi veileder deg gjennom hvert trinn over telefon.
  2. Opprette og flyttet til en ny E-postkonto: For de som ønsker en ny start, tilbyr vi assistanse med å opprette en ny e-postkonto og flytte over til denne. Vi tar oss av overføringen av alle viktige pålogginger og kontoer, og sørger for at ingen verdifull informasjon går tapt i overgangen. To oppfølgingssamtaler, etter henholdsvis to uker og seks måneder, garanterer at overgangen er fullstendig og uten problemer.

For å få en spamfri hverdag så anbefaler vi at du først går for alternativ 1 – Optimalisering av eksisterende epostkonto. Du kan reserverer ledig tidspunkt til dette via vår booking løsning her: https://cal.com/datahjelperne/spamfri-hverdag-eksisterende

Dersom din nåværende epost konto ikke kan reddes så anbefaler vi at du tar den lengre reisen med å få ny epostkonto og får flyttet over alle viktige internettkontoer til ny epostkonto sammen med oss. Dette er et lengre løp som går over totalt 6 måneder for å sikre at en ikke går glipp av noe viktig. For å starte dette løpet reserverer du ledig tidspunkt til dette her: https://cal.com/datahjelperne/spamfri-hverdag-flytte

Skulle du oppleve problemer med å reservere tidspunkt så kan du ta direkte kontakt med oss via nettsiden, epost eller Facebook og Instagram Messenger.

Exit mobile version