Site icon Datahjelperne

SVINDEL – Spotify SMS svindel

Jeg har skrevet om denne Spotify svindelen i 2017. Men nytt år. Oppdatert svindel så da får denne ny omtale.  Det første du legger merke til her er at svindlerne ikke vet at det er 2018 enda som det framkommer på bildet. Trykker jeg på link kommer jeg hit.

Du må svare på 4 spørsmål før du kommer videre.

Når bestillingen er godkjent trykker jeg på videre.

Her igjen må du lese alt med liten tekst.

+ 3-dagers prøvetid til ubegrenset online-underholdning

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 851 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så du ender opp her som så mange andre svindler. Knytte deg opp mot ett månedlig abbonnement til 895 kr mnd. De bruker også sikker tilkobling på svindelsiden.

Du gir også fra deg:

Så har du gått på denne? Ring banken og sperr kortet. Takket være denne linken så har jeg kommet over ett spammnettverk som drifter masse spamsider i Slovakia. De styres videre via England og servere ligger i Usa.

Det er folk jeg ikke har lyst til å tulle med, men jeg kommer nok til å gå ut med en generell advarsel mot alle disse sidene.

 

 


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version