phishing

Svindel på e-post – Full lagringskapasitet

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “5storageCapacityAlertjwtsw” og Apple, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “karter.ryan@fiatisoeit.website”, emnet er “We’ve Blocked your accountechsx”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen […]

Svindel på e-post – Full lagringskapasitet Read More »

Svindel på e-post – Bank Norwegian ber om dobbeltsjekk

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Bank Norwegian Varsel”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “support@opnorgea.com”, emnet er “Viktig: Obligatorisk dobbelsjekk av betalingskort”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi

Svindel på e-post – Bank Norwegian ber om dobbeltsjekk Read More »

Svindel på e-post – Betaling til EasyPark

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Hanna-EesayPark”, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “kontoret-esaypark-norge-tourinn.net@shared1.ccsend.com”, emnet er “FW#982356091238”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for personlig/finansiell informasjon. Dersom

Svindel på e-post – Betaling til EasyPark Read More »

Datalekkasje – Baker Distributing

“Baker Distributing” er et amerikansk grossistselskap som distribuerer HVAC/R‑utstyr og foodservice‑utstyr til profesjonelle installatører og entreprenører. I mai 2026 ble de offer for et datainnbrudd hvor blant annet 102.900 e-postadresser ble lekket. Den lekkede informasjonen ble lastet opp på haveibeenpwned.com 7. juni i år, slik at man kan søke og se om man er rammet.

Datalekkasje – Baker Distributing Read More »

Svindel på e-post – Et digitalt “hello”

Denne e-posten ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “cordulakjmysc@hotmail.com”, emnet er “A simple digital hello”, på norsk “Et enkelt digitalt hei”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller oppgi noen form for personlig/finansiell informasjon.

Svindel på e-post – Et digitalt “hello” Read More »

Svindel på e-post – Faktureringsproblem hos Apple

Denne e-posten, som utgir seg for å være fra “Fakturering” og Apple, ble videresendt til vår mailsjekker. Vår konklusjon var at e-posten vurderes som usikker og den er høyst sannsynlig et phishing-forsøk. Avsenderadressen er “sender220@apple.gr.com”, emnet er “Cloud+: Årlig premie (1 år) faktura”. Vi anbefaler å ikke klikke på noen lenke/knapp i denne e-posten eller

Svindel på e-post – Faktureringsproblem hos Apple Read More »