Telenor Mail svindel

0

Mange får nå for tiden tilsendt en mail om at de må inn å gjøre endringer på konto. Dette vil være en analyse av denne svindelen. Denne teksten møter deg på svindelen først.

 • De bruker feil fonter
 • Telenor har ingen nettbank tjeneste
 • Det er dårlig skrevet.

Du må så trykke videre på en link for å gjøre disse endringene. Holder du pilen over adressen så dukker følgene opp:

Da dukker adressen opp som du ser nederst til venstre. Den får du opp på de fleste mail programmer bare ved å holde muspilen over. Her kjøres ingen filer og du vil ikke kjøre noe skadevare av dette. Jeg setter også pris på hvis du sender meg lenker på sånne svindler eller videresender mail.

Jeg skjønner fort at jeg har med amatører å gjøre. Jeg sjekker denne adressen og finner følgene.

Alle de tallene fra fra 1-7 er en link til en telenor svindel. Så her kjører de 7 svindler på samme adresssen. Nå har jeg enda ikke trykket på selve svindel. Det skal jeg gjøre nå.

Du kommer videre til ett kontaktskjema for å oppdatere til info. Alt du registerer på denne siden av kort på visa og passord kan du si ha det til. Har du gjort det så må du ringe banken og sperre kort og konto asap.

 • Amatør messig laget
 • Bilder som ikke er tilpasset og strekker seg.
 • De bruker ikke noe standard skjema. Dette er hjemmelaget.

Du syntes sikkert at jeg er dumt at jeg sier dette? Svindlerne har tilgang til internet 24/7 og de blir flinkere og flinkere uansett om man sier hva de gjør feil og ikke. Det er ikke vanskelig å Google logo til firmaer o.s.v. i disse dager. Jeg går videre. De har jo gjort feil på første siden så jeg antar at de har gjort det igjen. Det har de jo.

Her finner jeg masse filer åpnet på serveren. De har med andre ord ikke satt på tilgang på server. Dette skjer ganske ofte, men nå jeg avdekker svindel og jeg har vært der inne 1 gang. Så blir gjerne tilgang stengt fort. De skjønner at de har gjort en tabbe.

 • Coded.php leder rett til telenor epost.
 • Faktura.htm leder rett til bildet over for å registerer kort og passord.
 • vb-20162 leder til en ny side. Se bildet under.

Det er en ny side for å lure fra deg info. Igjen så er denne veldig dårlig gjennomført. Jeg trykker med videre tilbake på parent directory. Da kommer jeg til følgene.

Det som er spesielt her er at dette er en adminside til wordpress. Har de ikke laget bruker så kan jeg kanskje få tilgang til databasen til alle som har blitt registert? Jeg trykker videre.

Jeg får ikke kontakt med datbasen. Jeg mangler kunnskap til å få det til. Hadde jeg fått tilgang til den så hadde vi kanskje fått vite hvor mange som har blitt lurt av svindelen.

 • Tilbydere vil aldri be om denne infoen

 • Du må aldri registere passord på sider du ikke kjenner

 • Du må aldri registere visa på sider du ikke kjenner

 • Det finnes masse folk på nett som bare vil lure fra deg penger.

 

Her har jeg avdekket litt mere enn vanlig. Husk at du lærer så lenge du lever. Ingen spørsmål er for dumme.

 

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: