Site icon Datahjelperne

SVINDEL – TUI sms svindel

Mange begynner å få denne på SMS nå for tiden. For de som skulle være i tvil TUI står ikke bak dette. Det har de allerede advart om på Facebook sidene sine.

Så hvis du har fått denne meldingen og trykker videre? Det skal jeg ta for meg nå. Først kommer du til denne siden.

Som du ser at nettadressen på toppen så har det ingenting med TUI å gjøre. Alle TUI sin info går via deres offisielle kanaler på nettsiden og Facebook:

https://www.tui.no/

https://www.facebook.com/TUINorge/

Så må du svare på 2 spørsmål får du går videre. Der får du alltid rett.

Så kan jeg få kreve gavekortet mitt på 15.000. Så hva er ulempen så langt??

Få ett gavekort til 15.000 for bare 13 kr? Det er jo for godt til å være sant. Det er akkurat det er. Nettsiden er nå formet så du ikke skal lese vilkår. De står gjemt oppe til høyre og nede til venstre.

+ 3-dagers prøvetid til ubegrenset online-underholdning

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 710 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2017

Så du binder deg til ett abbonnement som koster deg 710 kr mnd. Det blir trukket med en gang. Så de pengene ser du nok ikke noe mere til.

Du har til nå registrert all info om deg samt visa.

Svindelen er nå komplett. De har følgene:

Dette kan misbrukes på alle mulige måter. Først vil du få mye mer spam på mail og telefonen din. Nå mangler de også bare personnummer før de kan sette i gang med grundig identitets tyveri.

De kan også bestille varer i ditt navn. Siden du har levert all info til dem. Siden du registrer info til holder til i Slovakia.

Her er det masse å passe på:

Du får heller aldri gavekort, mobiler, turer til 10-15 kr. Det fører bare trøbbel med seg.

Her må du også sperre kortet ditt med en gang og få nytt. Det andre er dessverre mye verre å stoppe.

Så igjen. Send meg tips. Lag meg trykke så slipper du.

 


For andre artikler se her, også sjekk ut oss på sosiale medier Facebook og Twitter.

Exit mobile version