Facebook eventyr og vandrehistorier

0
Kilde bilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Soria_Moria_slott

Denne artikkelen er ment på mange av de vandrehistoriene og eventyrene som jeg velger å kalle dem som figurerer på Facebook hele tiden. Jeg får mange spørsmål om dette hele tiden så derfor velger jeg å samle alt i en artikkel.

Alle disse varslene går ut på å skremme. Når man har blitt skremt så må man videre sende meldingen helst til alle på facebook, sms, mms, jodel, snapchat, twitter og alle naboer. OK. her overdriver jeg litt, men du forstår poenget. Du skal varsle alle for å gjøre en god sak, men alt du oppnår er bare å spamme ned alt og alle på Facebook. Det skaper bare irritasjon og det hjelper ingen. Nå skal jeg ta for meg flere typer meldinger som varsler om virus og lignende. Så får jeg se om jeg finner opphavet til dem. De fleste eventyr stammer ofte fra utlandet, men de blir fornorsket.

Alle disse varslene sitt eneste formål er å skremme deg til å dele varselen videre. De vil også gjøre deg til mål i svindel. Det er fordi teksten du deler er lett søkbar. Har du en åpen facebook profil kan svindlere få tak i din mail og mobil.

Hvordan kan du bli mål i en svindel? Bare ved å dele en uskyldig kjedemelding? Jo nå skal du høre. Dette er veldig enkelt. Svindlere poster først denne meldingen. Så sprer du den videre. Dermed kan de søke opp alle som poster meldingen og samle inn info om dem som brukes videre i svindel. Alt er dokumentert i denne artikkelen.

Svindlere søker etter offer på Facebook. De søker spesifikt etter de som poster kjedemeldinger. Svindlerne postet kjedemeldingen først. Så ser de deretter hvordan kjedemeldingen sprer seg på Facebook.

Det er også flere ting som er falske påstander på disse Hackerne:

Praktisk info:

 • Når mange tusen sender meldinger om hackere. Så blir man skremt. Du hjelper ingen ved å videresende spam.
 • Alle kjedemeldinger har opphav fra utlandet. Noen i norge sitter og oversetter.
 • Alle må rose seg ned. Får du en melding om hacker? Ikke send videre.
 • Hjelper deg å søke opp og blokkere Facebook hackeren? Ja du vil finne noen med det navnet, men det hjelper ikke å blokkere personen du finner. Noen har garantert opprettet profilen for morro. Du kan fortsatt bli hacket av andre. Så å blokkere en fremmed er desverre en illusjon.
 • En hacker ved navn får du somregel når de blir tatt og hengt opp i avisen. Når noen deler tilfeldige navn om hackere så er det spredd dette for lenge siden. Du må søke opp dette på norsk og engelsk.
 • Advarsel om hackere startet på mail, så whatsapp. Deretter Facebook. Kjeden stopper aldri. De går mange år tilbake i tid.

Kan du bli hacket av hackeren?

 • Nei, dette er som sagt eventyr og tull, men du bør sikre kontoen din på facebook med 2 trinns sikring.
  Aktiver her: https://www.facebook.com/help/14823396524782
  Dette bør du gjøre på alle dine viktige kontoer du har.
  https://nettvett.no/2-trinns-bekreftelse/
 • Blir du hacket av å legge til en hacker? Nei personen kan kun se det du har lagt ut på din profil.
 • Blir kontoen din hacket av å legge til en hacker? Nei. Facebook og bankontoen din er separat. Banken din er også sikret med 2 trinns sikring/bankid.

Tips om kontosikring:

 • Du bør også begrense profilen din her: https://www.datahjelperne.no/begrens-din-info-for-svindler…/
 • Sett på venners venner. På hvem som kan legge deg til.
 • Vær skeptisk når fremmede tar kontakt med deg på Facebook.
 • Du må kildesjekke det venner deler på google.no alt du finner på facebook og internet er ikke sant.
 • Du kan ikke stole på Facebook vennen din som delte dette før deg. Vennen din har åpenbart ikke kildesjekket.
 • Sett på taggesperre på profilen din.
 • Ikke gi bort ditt brukernavn, passord, visa/master til fremmede på nett.

Oppsummering:
Det finnes mange hackere i dag, men de flere har økonomiske interresser. Før fikk man mye virus. I dag er din konto info om deg verdt mye penger. Så den må du sikret godt. Det er kanskje ikke viktig for deg, men info kan selges til andre.

Da har du fått mye info og mange gode råd. Mitt råd er å aldri sende videre kjedemeldinger. De må du stoppe. På kjedemeldinger står det alltid: kopier og lim inn, men ikke dele. Da bør alarmene dine gå. Da skjules avsenderen. Det hjelper alle med som sprer spam.

Disse meldingene har gått på Facebook i årevis. Det er mye som skurrer på disse meldingene:

 • De har ingen kilder som beviser dette som sies.
 • De krever alltid deling
 • De blir fornyet hvert år
 • De stammer alltid fra utlandet.

Vi starter.

Jessica Davis og Christopher davis er hackere.

ADVARSEL
Du må ikke akseptere venneanmodning fra Christopher Davis og Jessica Davis. DE er hackere. Fortelle alle på din liste. Dersom noen tilfører han, vil han være på din liste og. Han vil finne ut av din PC ID og adresser. Så videresendt dette til alle.

 • Denne advarselen går tilbake til 2009. Den har startet på epost lenge før Facebook.
 • Det er ingen kilder som beviser noe i denne meldingen.
 • Hvorfor skal 2 hackere stå fram med fullt navn?? Det er jo idioti.
 • Facebook har 1 milliard brukere i mnd. Hvorfor skal de ta deg? De vil finne deg KUN fordi du postet denne meldingen.
 • Tar noen over kontoen din på Facebook så må du gå hit for å få hjelp. www.facebook.com/hacked
 • Denne stammer ifra utlandet. Derfor må du søke kilder på engelsk.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

Fabricio Brambilla hacker

Vennligst informer alle kontaktene i kontaktlisten din (Messenger) om ikke å godta Fabrizio Brambilla. Han har et bilde med en hund. Han er en hacker og har systemet koblet til messenger-kontoen din. Hvis en av kontaktene dine godtar det, blir du også hacket, så sørg for at alle vennene dine vet det. Takk. Videresendt som mottatt. Hold fingeren på meldingen. Under meldingsbunnen vil den komme vidresend. Trykk på den knappen og klikk deretter på alle navnene i listen din, og denne meldingen vil bli sendt til dem. Takk og lykke til!

Dette er bare en kjedemelding som har opphav rundt 1990 tallet. Kilder: Sjekk spesielt snopes og thatnonsense. Der har de mange hackernavn.

Magnus falskerup hacker

Hei! Varsle alle i vennelisten din ikke for å godta magnus falkerup fra skåne på facebook. Han er en avansert teknisk hacker som kan få tilgang til bankkontoen din hvis du godtar vennskap. Hvis en av kontaktene dine godtar det, vil du også bli hacket, så sørg for at alle vennene dine vet det. Takk skal du ha.
Hold fingeren på meldingen. Nederst i midten vil det stå “fremover”. trykk på den knappen og klikk deretter på alle navnene i listen din, og denne meldingen sendes til dem. Takk og lykke til!

Så her henger du altså ut en fremmed person med fullt navn og bosted. Dette er faktisk straffbart. Dette er også bare tull.

 • Godtar du en venn får de tilgang til det du har lagt ut på facebook.
 • De får ikke tilgang til kontoen din på banken. Den er sepraert fra facebook. Her må du også ha bankid/ 2 trinns sikring for å logge på.
 • Jeg har slettet navnet og sted her. Han har fått nok mas de siste årene.

Kilder:

Dance of the Pope/Pavedansen

Jeg fikk nettopp varsel fra en venn om det er en video som heter “Dance of the Pope”. Denne videoen sprer et virus som formaterer mobilen, skal det ha blitt sagt på radio. Jeg ble bedt om å spre advarselen til så mange jeg kan

 • Denne advarselen går tilbake fra 2015.
 • Det deles ofte mange videoer som skal skade mobil og pc, men jeg har aldri til nå testet ett virus som formaterer som det beskrives på denne måten. Så nei. Det kan du bare se bort ifra.
 • Du har aldri hørt dette på radio. Da har du isåfall veldig god fantasi. Det har nemlig aldri skjedd.
 • Dansene pave? Joda tittelen høres veldig troverdig ut syntes du ikke når du tenker over det?
 • Advareslen stammer ifra Whatsapp i sin tid. Ikke Facebook.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

Facebook ansvarsfraskrivelse Ikke glem i morgen starter den nye Facebook-regelen hvor bildene dine kan brukes.

Ikke glem at fristen er i dag!!!

Kan brukes i rettsprosedyre mot deg.

Alt du har lagt ut vil bli offentlig fra og med i dag – inkludert meldinger.

Det koster deg ingenting annet enn en enkel kopi og lim inn.

Bedre trygg på forhånd enn juridisk trøbbel og beklager i post.

Jeg tillater ikke Facebook eller noen av de Facebook-relaterte organisasjonene å bruke mine bilder, informasjon, meldinger eller innlegg, både i fortiden og i fremtiden. Med denne uttalelsen annonserer jeg på Facebook at det er strengt forbudt å kopiere, dele eller iverksette andre tiltak basert på denne profilen og / eller innholdet. Innholdet i denne profilen er privat og konfidensiell informasjon. Brudd på personvern kan straffes ved lov: Facebook er nå en offentlig institusjon. Alle medlemmer må publisere dette notatet.

Hvis du foretrekker det, kan du kopiere og lime inn dette innlegget.

Hvis du ikke publiserer en uttalelse minst én gang, får du lov til å bruke bildene dine samt informasjon i profilstatusoppdateringer.

Ikke glem det.

Kopier og lim inn.

Den nye algoritmen velger de samme få personene – ca 25-som vil lese innleggene dine.

Fra mobil:

Hold fingeren på dette innlegget, så vises det “kopier”.

Trykk på “kopier”.

Gå deretter til siden din, start et nytt innlegg trykk og hold fingeren til import eller lim inn vises, trykk Importer.

Denne kommer igjen hvert eneste år i ny variant og er bare tull. Det hjelper ikke å dele en melding å referere til lover. Vilkår for Facebook godtok du når du ble med. Det er de som gjelder. Se kilder:

Nye hackere på Facebook del 2

Syke, syke, onde mennesker!!!! 😡😡😡😡
😡😡😡 det er åpenbart en ny hack på facebook. Mellom de bemerkninger til dine kontakter blir det skrevet en sårende setning som om den kommer fra deg. Det er veldig utspekulert, 👿👿👿 og det ser ut som om du skrev det. Du kan ikke se det, men dine venner kan. Denne situasjon kan skape mange misforståelser. 😡😡😡Jeg vil gjerne si til alle mine kontakter, at hvis noe sjokkerende blir skrevet på siden, kommer det ikke fra meg, og jeg ville være takknemlig, hvis du forteller meg det😊
Mange takk.
Kopiér og lim inn. Del ikke.

 • Det finnes ikke noen ny hack til facebook. Facebook hackes kontinuerlig.
 • Denne saken går tilbake til 2011
 • Ikke installer facebook apper, ikke delta i tester du ikke har kontroll på, ikke utlever personlig info om deg selv til alt og alle på internet og facebook. Så går alt bra.
  Når alle deler dette så blir det bare spam. Det løser ikke problemet.
 • Det er ingen kilder i kjedemeldingen. Det er det aldri.
 • Slutt å kopier din venn som har kopiert din venn som har kopiert din venn som igjen har kopiert sin venn. Dere hjelper ingen.
 • Begynn å kildesjekke alle kjedemeldinger fra i dag.
 • Har noen tatt over facebook kontoen din? Gå hit for å få tilgang igjen: www.facebook.com/hacked

Kilder som bekrefter at dette er tull:

https://www.onlinethreatalerts.com/article/2016/12/18/the-new-hack-on-facebook-is-a-prank-or-hoax-do-not-share-it/

http://www.snopes.com/computer/facebook/insults.asp

Anwar Jitous hacker

Vänligen meddela alla kontakter i din Messenger-lista, inte acceptera Anwar Jitous kontakt, det är en hacker som har datorn ansluten till ditt Facebook-konto. Om en av dina kontakter accepterar den kommer du också att hackas, så se till att alla dina vänner vet det. Tack
15:22

Ingen kilder om denne hackeren. Facebook har 2 milliarder aktive brukere i måneden. Hvorfor skal en navngitt hacket gå etter deg? Det gir absolutt ingen mening.

Her skal du spamme ned alle dine venner. Du åpner bare irritasjon fordi du hjelper virkelig ingen.

Jayden. K. Smith Hacker

Fortell alle kontaktene i din messenger-liste ikke å akseptere Jayden K. Smith vennskap forespørsel. Han er en hacker, og har systemet koblet til din Facebook-konto. Hvis en av kontaktene godtar det, du vil også bli hacket, så sørg for at alle vennene dine vet det. takk. Videresendt som mottatt. Hold fingeren på meldingen. Nederst i midten videresender du. Klikk på navnene på dem i listen og det vil sende til dem.

Denne spammen er tatt av masse nyhettsider i verden. 

Kilden: http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/bare-tull-facebook-brukere-sprer-advarsel-om-jayden-ksmith/3423355913.html

Denne er bare tull som alle andre over, men deler du disse. Så utsetter du deg for identitesttyveri.

 • Facebook hackes hele tiden.
 • Ingen hackere står fram med fullt navn. Det blir bare for dumt.
 • Ingen kilder bekrefter dette.
 • Du ender igjen bare opp med å bli søkbar hos svindlere når du poster denne meldingen.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

https://www.onlinethreatalerts.com/article/2017/7/2/beware-of-the-do-not-accept-anwar-jitous-contact-because-its-a-hacker-hoax-or-prank/

http://www.thatsnonsense.com/fake-facebook-warning-urges-users-not-accept-hacker-anwar-jitou/

Alle disse hackermeldingene oppsto i rundt 2009 før Facebook startet. Så jeg har likegodt samlet en god samling her:

Please tell all the contacts in your messenger list not to accept anything from Fabrizio Brambilla. He has a foto with a dog. He is a hacker and has the system connected to your messanger account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it. Thanks. Forwarded as received.

Please tell all the contacts in your messenger list not to accept Jayden K. Smith friendship request. He is a hacker and has the system connected to your Facebook account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it.

Please tell all the contacts in your Messenger list not to accept Anwar Jitou’s [Anwar Jitu’s] contact, it’s a hacker that has the computer connected to your Facebook account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it.

Si prega di dire a tutti i contatti della tua lista Messenger, di non accettare il contatto di Anwar Jitou [Anwar Jitu], è un hacker che ha il computer collegato nel tuo account Facebook. Se uno dei tuoi contatti lo accetta, sarai anche hackerato, così fai in modo, che tutti i tuoi amici lo sappiano.

ALERT!!!!! ALERT!!!!! Don’t accept a friend request from Maggie from Sweden, she is a HACKER.Tell everyone on your list cause if someone on your list adds her then she will be on yours too. She will figure out your computer ID and address, so send this to everyone on your list even if you don’t care for them cause if she hacks them, she hacks YOU too. She is also noted for repeated sexual harrasment and indecent private chatting.

PB: BEWARE!!! DO NOT ACCEPT A FRIEND REQUEST FROM TANNER DWYER, CHRISTOPHER BUTTERFIELD, STEFANIA COLAC AND ALEJANDO SPILJNER. THESE ARE HACKERS SO PUT IT ON YOUR WALL. IF SOMEONE ADD’S THEM THEY TAKE YOUR CONTACTS, EMPTY YOUR COMPUTER AND ADDRESSES, SO COPY AND PASTE THIS ON YOUR WALL.

WARNING!!!!! DO NOT ACCEPT FRIEND REQUESTS FROM ~~~ BOBBY ROBERTS ~~~ Profile picture is four colored picture ~~ A hacker and fake name!!!! the name will DESTROY EVERYTHING!!! Please… COPY THIS TEXT ON YOUR STATUS SO THAT YOUR
FRIENDS ARE WARNED ****************** PASS ON ALONG..

ATTENTION ATTENTION !!! ATTENTION !!! ATTENTION ALL FACEBOOK USERS**… DO NOT ADD *JASON ALLEN*, ALSO IF SOMEBODY CALLED *AMY ALLEN* ADDS YOU, DON’T ACCEPT… IT IS A VIRUS. TELL EVERYBODY, BECAUSE IF SOMEBODY ON YOUR LIST ADDS THEM, YOU GET THE VIRUS TOO. **COPY AND PASTE AND PLEASE RE POST* THIS HAS BEEN CONFIRMED BY FACEBOOK AND SNOPES

ATTENTION **ALL FACEBOOK USERS ** .. DO NOT ADD “LINDA SMITH”, also IF SOMEBODY CALLED “JASON LEE”, ADDS YOU, DON’T ACCEPT IT.. IT IS A VIRUS. TELL EVERYBODY, BECAUSE IF SOMEBODY ON YOUR LIST ADDS THEM , YOU GET THE VIRUS TOO . COPY AND PASTE AND PLEASE RE-POST – THIS HAS BEEN CONFIRMED BY FB

DO NOT ACCEPT ANY FRIENDSHIP INQUIRIES FROM: ROLAND DREYER, MATTHIAS DAMBERGER, MARIO SOMMER, FABIAN BERNEDER OR FRANK BECKER !!!!! THESE ARE HACKERS!!!!! THEY CAN DESTROY THE HARD DISK!!!!!!…PLEASE …COPY TEXT ON YOUR BULLETIN BOARD!!!…SO THAT YOUR FRIENDS ARE PROTECTED

Don’t add anyone named rehana n 27 years from leicister .she is a hacker. Tell everyone on your buddy list because if someone on your buddy list adds her, she’ll be on your list too. She’ll figure out your computer ID and address. So copy and paste this message to everyone on your buddy list because if she hacks them your next. I sent to everyone on my list so please send to everyone on your list

FROM NEWS FEED: DO NOT ADD HER!!! IF SOMEBODY CALLED “SMARTGRRL15”, ADDS YOU, DON’T ACCEPT IT…IT IS A VIRUS. TELL EVERYBODY, BECAUSE IF SOMEBODY ON UR LIST ADDS THEM, U GET THE VIRUS TOO. COPY AND PASTE AND PLEASE REPOST

ATTENTION:::::::DO NOT ACCEPT FRIEND REQUEST FROM CHRISTOPHER DAVIES AND JESSICA DAVIES, THEY ARE HACKERS. TELL EVERY 1 ON YOUR LIST, BECAUSE IF SOMEBODY ON YOUR LIST ADDS THEM, THEY WILL BE ON YOUR LIST TOO. HE’LL FIGURE OUT YOUR COMPUTER’S ID AND ADDRESS, SO COPY & PASTE THIS MESSAGE…… EVEN IF YOU DON’T CARE.. PLEASE

***ATTENTION!!!*** Do not accept a friend request from a CHRISTOPHER BUTTERFIELD he is a hacker. Tell everyone on your list because if somebody on your list adds him u get him on your list too and he’ll figure out your computer’s ID and address, so copy and paste this message to everyone even if u don’t care for them cause if he hacks their email he hacks your mail too! FORWARD ONTO all!!!

IF A PERSON CALLED SIMON ASHTON (SIMON25@HOTMAIL.CO.UK) CONTACTS YOU THROUGH EMAIL DON’T OPEN THE MESSAGE. DELETE IT BECAUSE HE IS A HACKER!!

TELL EVERYONE ON YOUR LIST BECAUSE IF SOMEBODY ON YOUR LIST ADDS HIM THEN YOU WILL GET HIM ON YOUR LIST. HE WILL FIGURE OUT YOUR ID COMPUTER ADDRESS, SO COPY AND PASTE THIS MESSAGE TO EVERYONE EVEN IF YOU DONT CARE FOR THEM AND FAST BECAUSE IF HE HACKS THEIR EMAIL HE HACKS YOUR MAIL TOO!!!!!…

Can you tell me anything about this that has been going around:
⛔ WARNING ⛔
>>>>>>>>>>>>>>
HACKERS VIRUS ATTACKERS ON THE MARCH THIS WEEKEND ON SOCIAL MEDIA BE EXTRA WISE!!!
DO NOT CLICK VIDEOS IN YOUR INBOX UNLESS U COMMUNICATE WITH YOUR FRIEND/S TO SEE IF THEY SENT IT ASK THEM TO EXPLAIN BE CAUTIOUS!!!
ESPECIALLY BE EXTRA CAREFUL DO NOT CLICK VIDEOS WITH ON IT!!! – THAT ARE SENT TO UR INBOX BY A SO CALLED FRIEND U HARDLY KNOW!!!
EVEN IF U KNOW THE PERSON WELL ASK QUESTIONS
AGAIN ASK FOR EXPLANATION – AND ASK THEM A PERSONAL QUESTION AND IF THEY SENT IT
DO NOT CLICK!!!! IF NO EXPLANATION!!! OR REPLY!!!
IGNORE IT!!!! DO NOT OPEN OR CLICK!!!

I received this today. Couldn’t find it on Snopes:
Please tell all the contacts in your messenger list not to accept friendship request from james wood . He is a hacker and has the system connected to your Facebook account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it. Thanks. Forwarded as received.
Hold your finger down on the message. At the bottom in the it will say forward. Hit that then click on the names of those in your list and it will send to them

New Hacker warning on FB messenger but did not see it here when I checked for validity. I usually shit these down with a link from Snopes. But there is nothing so here is what I received:
Please tell all the contacts in your messenger list not to accept anything from Fabrizio Brambilla. He has a foto with a dog. He is a hacker and has the system connected to your messanger account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it. Thanks. Forwarded as received.
Hold your finger down on the message. At the bottom in the middle it will say forward. Hit that then click on the names of those in your list and it will send to them

Please tell all the contacts in your messenger list not to accept friendship request from Andrea Wilson . She is a hacker and has the system connected to your Facebook account. If one of your contacts accepts it, you will also be hacked, so make sure that all your friends know it. Thanks.

Kilde: https://www.snopes.com/computer/internet/hackermail.asp

Til slutt er en tidslinje på når disse meldingene dukket opp

Simon Ashton/Simon_25_@hotmail.co.uk – 1996 – Email/MSN Messenger

Stunner-6T9@hotmail.com – 2002 – MSN Messenger

spottysocks@hotmail.co.uk – 2004 – MSN Messenger

Cobie_mutch_60@hotmail.com – 2005 – MSN Messenger

Bum_tnoo7@hotmail.com – 2007 – Facebook/Email

Jason/Amy Allen – 2011 – Unspecified/Facebook

Linda Smith – 2011 – Unspecified/Facebook

Jason Lee – 2011 – Unspecified/Facebook

Christopher/Jessica Butterfield – 2012 – Facebook

Christopher/Jessica Davies – 2012 – Facebook

Raquel Critelli/Kelly Hargrove – 2012 – Facebook

“Maggie from Sweden” – 2014 – Facebook

Tanner Dwyer – 2015 – Facebook

Roland Dreyer/Matthias Damberger – 2016 – Facebook

Mario Sommer/Fabian Berneder – 2016 – Facebook

Jayden K Smith – 2017 – Facebook

James Wood – 2017 – Facebook

Fabrizio Brambilla – 2017 – Facebook

Anwar Jitou – 2017 – Facebook

Lizzie Borden – 2017 – Facebook

Nuran Katikoy – 2017 – Facebook

Frederc Pretty – 2017 – Facebook

Godwin Anni/Emeka Anni/Godwin Enyi – 2017 – Facebook

Andrea Wilson – 2017 – Facebook

Magnus Falkerup – 2018 – Facebook

Sherman Stuurman – 2018 – Facebook

Lucia Hernandez – 2018 – Facebook

Som du ser så starter det på messenger og mail. Så beger det seg videre til Facebook.

Veldig veldig veldig veldig veldig veeeeeeldig mange sprer disse meldingene i beste mening, men når mange gjør det så blir det bare spam og mas. Det hjelper virkelig ingen.

 • Du kan ikke stole på vennene dine som deler dette. Alt vennene sier er ikke sant.
 • Du har ikke brukt google søk eller facebook søk.
 • Du syntes det tar for lang tid å kildesjekke.
 • Det står masse usant og falske nyheter på Facebook og disse er du med på å spre.

Mange syntes kanskje at Google søk er vanskelig, men jeg skal gi deg noen tips.

Gå til google.no og søk opp følgene:

 • jessica facebook hoax
 • facebook policy hoax
 • new hackers facebook hoax
 • Dance of pope hoax

Da vil du finne mange artikler som tar opp dette teamet. En Hoax er en bløff oversatt til norsk. Denne artikkelen vil bli oppdatert etterhvert som det kommer flere bløffer til på Facebook.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: