Facebook eventyr og vandrehistorier

 

 

Kilde bilde: https://no.wikipedia.org/wiki/Soria_Moria_slott

Denne artikkelen er ment på mange av de vandrehistoriene og eventyrene som jeg velger å kalle dem som figurerer på Facebook hele tiden. Jeg får mange spørsmål om dette hele tiden så derfor velger jeg å samle alt i en artikkel.

Alle disse varslene går ut på å skremme. Når man har blitt skremt så må man videre sende meldingen helst til alle på facebook, sms, mms, jodel, snapchat, twitter og alle naboer. OK. her overdriver jeg litt, men du forstår poenget. Du skal varsle alle for å gjøre en god sak, men alt du oppnår er bare å spamme ned alt og alle på Facebook. Det skaper bare irritasjon og det hjelper ingen. Nå skal jeg ta for meg flere typer meldinger som varsler om virus og lignende. Så får jeg se om jeg finner opphavet til dem. De fleste eventyr stammer ofte fra utlandet, men de blir fornorsket.

Alle disse varslene sitt eneste formål er å skremme deg til å dele varselen videre. De vil også gjøre deg til mål i svindel.

 

Hvordan kan du bli mål i en svindel? Bare ved å dele en uskyldig kjedemelding? Jo nå skal du høre. Dette er veldig enkelt. Svindlere poster først denne meldingen. Så sprer du den videre. Dermed kan de søke opp alle som poster meldingen og samle inn info om dem som brukes videre i svindel. Alt er dokumentert i denne artikkelen.

Svindlere søker etter offer på Facebook. De søker spesifikt etter de som poster kjedemeldinger. Svindlerne postet kjedemeldingen først. Så ser de deretter hvordan kjedemeldingen sprer seg på Facebook.

Disse meldingene har gått på Facebook i årevis. Det er mye som skurrer på disse meldingene:

 • De har ingen kilder som beviser dette som sies.
 • De krever alltid deling
 • De blir fornyet hvert år
 • De stammer alltid fra utlandet.

Vi starter.

 

Jessica Davis og Christopher davis er hackere.

ADVARSEL
Du må ikke akseptere venneanmodning fra Christopher Davis og Jessica Davis. DE er hackere. Fortelle alle på din liste. Dersom noen tilfører han, vil han være på din liste og. Han vil finne ut av din PC ID og adresser. Så videresendt dette til alle.

 • Denne advarselen går tilbake til 2009. Den har startet på epost lenge før Facebook.
 • Det er ingen kilder som beviser noe i denne meldingen.
 • Hvorfor skal 2 hackere stå fram med fullt navn?? Det er jo idioti.
 • Facebook har 1 milliard brukere i mnd. Hvorfor skal de ta deg? De vil finne deg KUN fordi du postet denne meldingen.
 • Tar noen over kontoen din på Facebook så må du gå hit for å få hjelp. www.facebook.com/hacked
 • Denne stammer ifra utlandet. Derfor må du søke kilder på engelsk.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

 

Dance of the Pope/Pavedansen

Jeg fikk nettopp varsel fra en venn om det er en video som heter “Dance of the Pope”. Denne videoen sprer et virus som formaterer mobilen, skal det ha blitt sagt på radio. Jeg ble bedt om å spre advarselen til så mange jeg kan.

 • Denne advarselen går tilbake fra 2015.
 • Det deles ofte mange videoer som skal skade mobil og pc, men jeg har aldri til nå testet ett virus som formaterer som det beskrives på denne måten. Så nei. Det kan du bare se bort ifra.
 • Du har aldri hørt dette på radio. Da har du isåfall veldig god fantasi. Det har nemlig aldri skjedd.
 • Dansene pave? Joda tittelen høres veldig troverdig ut syntes du ikke når du tenker over det?
 • Advareslen stammer ifra Whatsapp i sin tid. Ikke Facebook.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

Facebook ansvarsfraskrivelse

Deadline imorgen – alt hva du noen gang har slått opp, blir offentlig fra og med i morgen. Det gjelder meddelelser, som du har fjernet og alle bilder. Det koster ikke noe for den enkelte å kopiere og sette inn. På Sveriges Kanal 13 nyheter ble det forleden talt om de kommende forandringene på Facebook.
Det handler om integritetspolicy.

Jeg gir ikke Facebook eller noen andre enheter, assosiert med Facebook tillatelse til å bruke mine bilder, min informasjon , meddelelser eller tjenester, både tidligere og kommende.

Med denne uttalelsen meddeler jeg Facebook, at det er strengt forbudt å utlevere, kopiere, distribuere eller fordele andre oppslag fra min profil og dens innhold. Innholdet i denne profilen er privat og av konfidensiell informativ art. Krenkingen av privatlivets fred kan straffes alene i henhold til norsk lov og rettspraksis.
Forstå at: Facebook nå er en offentlig institusjon. Alle medlemmer skal skrive en uttalelse som denne. Hvis du vil kan du kopiere og sette den inn i denne versjonen .

Hvis du ikke offentliggjør og slår minst en uttalelse opp av denne art, er det fremover tillatt å anvende alle dine bilder og informasjon i profilen samt alle dine statusoppdateringer. La være å dele – kopier i stedet oppslaget og sett det inn.

 • Denne advarselen går tilbake til 2012.
 • Denne går igjen hvert år.
 • Vilkårene du godtok når du ble med på Facebook gjelder.
 • Facebook er ingen rettsal. Så å skrive dette hjelper ingenting.
 • Dette har du aldri hørt på Kanal 13. Fordi det ikke har skjedd.
 • Denne meldingen forandrer seg hvert år.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

Nye hackere på Facebook

ADVARSEL ALLE : Nye hackere på Facebook og hva de skriver er aggresjon fra deg , og det er fornærmende. Det er veldig ekkelt , og det ser ut til å komme fra deg. Du trenger ikke se det, men dine venner gjør. Et resultat av dette kan være at du vil bli slettet på vennelisten din . Jeg vil bare si , hvis du får noe som er støtende, skadelig , vulgært , etc., er det absolutt ikke fra meg ! Kopier dette og la dine venner få vite . Hvis du får noe som dette fra meg, kan du fortelle meg og rapportere det umiddelbart til Facebook. Tilsynelatende kan det komme inn meldinger også. Vennligst ikke dele! “KOPIER BARE LIM INN.

 • Hvem er det som holder kontroll på hvem som er nye eller gamle hackere på Facebook? Nei du din hacker. Nå er du for gammel. gi plass for de nye hackerne.
 • Akkurat nå hackes masse Facebook kontoer. Da hjelper det ikke å spamme ned Facebook. Har du blitt hacket? Her kan du få kontroll på kontoen din igjen. www.facebook.com/hacked
 • Ikke legg til venner du ikke kjenner på Facebook.
 • Søk deg opp av og til. Finner du en falsk profil. Rapporter den.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

Nye hackere på Facebook del 2

Syke, syke, onde mennesker!!!! 😡😡😡😡
😡😡😡 det er åpenbart en ny hack på facebook. Mellom de bemerkninger til dine kontakter blir det skrevet en sårende setning som om den kommer fra deg. Det er veldig utspekulert, 👿👿👿 og det ser ut som om du skrev det. Du kan ikke se det, men dine venner kan. Denne situasjon kan skape mange misforståelser. 😡😡😡Jeg vil gjerne si til alle mine kontakter, at hvis noe sjokkerende blir skrevet på siden, kommer det ikke fra meg, og jeg ville være takknemlig, hvis du forteller meg det😊
Mange takk.
Kopiér og lim inn. Del ikke.

 

 • Det finnes ikke noen ny hack til facebook. Facebook hackes kontinuerlig.
 • Denne saken går tilbake til 2011
 • Ikke installer facebook apper, ikke delta i tester du ikke har kontroll på, ikke utlever personlig info om deg selv til alt og alle på internet og facebook. Så går alt bra.
  Når alle deler dette så blir det bare spam. Det løser ikke problemet.
 • Det er ingen kilder i kjedemeldingen. Det er det aldri.
 • Slutt å kopier din venn som har kopiert din venn som har kopiert din venn som igjen har kopiert sin venn. Dere hjelper ingen.
 • Begynn å kildesjekke alle kjedemeldinger fra i dag.
 • Har noen tatt over facebook kontoen din? Gå hit for å få tilgang igjen: www.facebook.com/hacked

Kilder som bekrefter at dette er tull:

http://www.snopes.com/computer/facebook/insults.asp

https://www.onlinethreatalerts.com/article/2016/12/18/the-new-hack-on-facebook-is-a-prank-or-hoax-do-not-share-it/

 

Anwar Jitous hacker

Vänligen meddela alla kontakter i din Messenger-lista, inte acceptera Anwar Jitous kontakt, det är en hacker som har datorn ansluten till ditt Facebook-konto. Om en av dina kontakter accepterar den kommer du också att hackas, så se till att alla dina vänner vet det. Tack
15:22

 

Ingen kilder om denne hackeren. Facebook har 2 milliarder aktive brukere i måneden. Hvorfor skal en navngitt hacket gå etter deg? Det gir absolutt ingen mening.

Her skal du spamme ned alle dine venner. Du åpner bare irritasjon fordi du hjelper virkelig ingen.

 

Jayden. K. Smith Hacker

Fortell alle kontaktene i din messenger-liste ikke å akseptere Jayden K. Smith vennskap forespørsel. Han er en hacker, og har systemet koblet til din Facebook-konto. Hvis en av kontaktene godtar det, du vil også bli hacket, så sørg for at alle vennene dine vet det. takk. Videresendt som mottatt. Hold fingeren på meldingen. Nederst i midten videresender du. Klikk på navnene på dem i listen og det vil sende til dem.

Denne spammen er tatt av masse nyhettsider i verden. 

Kilden: http://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/bare-tull-facebook-brukere-sprer-advarsel-om-jayden-ksmith/3423355913.html

Denne er bare tull som alle andre over, men deler du disse. Så utsetter du deg for identitesttyveri.

 

 • Facebook hackes hele tiden.
 • Ingen hackere står fram med fullt navn. Det blir bare for dumt.
 • Ingen kilder bekrefter dette.
 • Du ender igjen bare opp med å bli søkbar hos svindlere når du poster denne meldingen.

Kilder som bekrefter at dette er tull:

https://www.onlinethreatalerts.com/article/2017/7/2/beware-of-the-do-not-accept-anwar-jitous-contact-because-its-a-hacker-hoax-or-prank/

http://www.hoax-slayer.net/8689-2/

http://www.thatsnonsense.com/fake-facebook-warning-urges-users-not-accept-hacker-anwar-jitou/

 

 

Veldig veldig veldig veldig veldig veeeeeeldig mange sprer disse meldingene i beste mening, men når mange gjør det så blir det bare spam og mas. Det hjelper virkelig ingen.

 • Du kan ikke stole på vennene dine som deler dette. Alt vennene sier er ikke sant.
 • Du har ikke brukt google søk eller facebook søk.
 • Du syntes det tar for lang tid å kildesjekke.
 • Det står masse usant og falske nyheter på Facebook og disse er du med på å spre.

Mange syntes kanskje at Google søk er vanskelig, men jeg skal gi deg noen tips.

Gå til google.no og søk opp følgene:

 • jessica facebook hoax
 • facebook policy hoax
 • new hackers facebook hoax
 • Dance of pope hoax

Da vil du finne mange artikler som tar opp dette teamet. En Hoax er en bløff oversatt til norsk. Denne artikkelen vil bli oppdatert etterhvert som det kommer flere bløffer til på Facebook.