Avdekking av svindelnettverk

0

Det startet med at jeg fikk tips om denne spammen. Jeg pleier alltid å sjekke eier av domene, men i dette tilfelle var det ikke skjult. Da fikk jeg treff på ett firma i slovakia. Jeg nevner det ikke her av åpenbare grunner, men når jeg igjen googlet det så fant jeg intet mindre enn 8 svindelbutikker som de driver. Alle er bygd opp på samme måte.

Jeg skal forsøke å illustrere det.

Som du ser så er alle nettsidene laget på akkurat samme måte og med samme type abbonnement som du skal knytte deg til. Alle disse sidene er knyttet mot samme eier.

Jeg legger kun bilder i saken så det skal bli vanskelig å spore. Dette er en av mange nettverk. Så kommer du borti noen av disse sidene må alarmen gå. De har kun uærlige hensikter og skal kun få tak i navn og visa hos deg. For så å knytte dem mot tjenester som ikke eksisterer.

Jeg informerer veldig generelt her, men hvis noen vil ha mere info er det bare  å spørre.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: