Outlook/Hotmail mail svindel

0

Det starter med at du får denne mailen. Den blir sendt fra en hotmail så det tar du på den med en gang. Samt at de ikke bruker noen bra fonter, men jeg trykker videre.

Deretter begynner Google å advare, men jeg trykker meg forbi.

Den øverste er ekte, den nederste er falsk. Ser du forskjellen?

Chrome advarer også ganske bra, men alt du skriver inn i nederste gjør at du mister kontrollen din på hotmail/outlook. De har også gjort feil når de har laget denne svindelen. Så det er mye åpent her. Det første jeg finner er en mail klient.

Men det er mere.

Der finner jeg hele mappestrukturen åpen via Linux Blackswan

Jeg håpet å komme over der hvor alle brukernavn og passord ble lagret på denne serveren, men det ville ta for mye tid å finne. Isteden fant jeg en fil som heter: hotmail new scrip.zip. Den tar jeg og laster opp på virustotal på scan.

Så laster du ned å kjører denne filen så får du problemer. Jeg bruker andre metoder for å laste ned og scanne dette trygt. Ikke gjør dette på egenhånd. Denne filen kjøres ikke når de stjeler brukernavn og passord, men den ligger på baksystemene. Så de skal nok bruke dette viruset i andre sammenhenger.

 

  • Ingen https nettsteder er sikre.
  • Bruk nettleser som advarer.
  • Her er de ute etter ditt brukernavn og passord.
  • Du blir send til outlook.com etter å ha testet brukernavn og passord.
  • Det ligger virus på servere her, men den kjøres ikke. Så du blir ikke rammet.
  • Jeg vil tippe at de sender filen til deg i etterkant for å gjøre mere skade.

Her fant jeg mye mere enn jeg ellers gjør. Det viser litt om de bakmennene som driver med dette. De er kun ute å gjøre skade hos deg.

Ellers la meg trykke så slipper du.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: