iPhone til 5 kr og 41 kr svindel er storindustri!

0

collage

Mange lenker på denne artikkelen leder til svindel. Du kan trykke for å se, men du skal aldri delta! Du skal trykke for å lære.

I dag har jeg tenkt å ta opp teamet med iPhone 6 og 6s svindel til 4 og 41 kr. Du får selvfølgelig ikke en telefon som koster frundt 8000 kr i nypris til så billig pris. Det er helt usannsynlig og villt. Apple og leverandørene dems vil aldri ta de prisene fordi taper de penger. Vg og dagbladet blir ofte rammet, men mange Norske selskaper misbrukes i disse svindlene i stor skala.

iPhone svindel

iPhone svindel 2

Her har du 2 søk som viser mange svindler av alt fra Playstation til iPhones. Alt blir du lovet til alt for billige priser. De forsøker å lure mange disse svindlerne, men de er dumme og late. De legger igjen masse spor som jeg ser som folk flest ikke ser. Da ka jeg begynne å nøste å se hva jeg finner.

Skjermbilde

Siste avis som misbrukes i svindel er TA/Telemarksavisa. Der finner jeg mye info til å vise hva som skjer bakom galleriet. Siden svindlerene er lage så gjør de ofte det samme om og om igjen for å spare tid. Hva gjør de likt da tenker du? Jo nå skal du høre.

  • De bruker samme tekst ofte. Den er søkbar på Google og gir masse treff.
  • De bruker de samme folkene som kommenterer på siden. Det skal være “facebook” kommentarer, men det er bare falskt alt sammen for å få det til å virke troverdig.
  • De bruker de samme bildene. De er også søkbare på søkemotorer og da kan vi hente inn enda mere data.
  • Bildene fra folk som viser iPhones er ofte hentet fra teknologi og data nettsteder som har testet dem.

Da begynner vi å søke etter teksten så ser vi hva vi finner.

  1. http://norskenyheter.co/noiphone6/ Ny vg svindel

Svindel er såpass ny med teksten at du ikke finner så mye nytt enda. Vi går videre på kommentarfeltet.

iphone

Det som er interresant her er at de bruker de samme bildene over alt og de samme bildenavnene. Da begynner man å skjønne hvor stort dette er når man begynner å søke.

Jeg tok ett bildesøk på det nederste paret og da får du side opp og ned på Google med alle mulige svindler. 

Skjermbilde

Da får vi intet mindre enn 453 treff. Detter er ganske sikkert svindel alt sammen og her skal du svindles i alt fra helsekost til iPhones.

Skjermbilde

På neste søk så er jeg oppe i 405 treff. Det er 2 bilder jeg har søkt opp på. Går man grundigere til verks kan man finne mye mye mere, men her ser dere igjen at hvis man graver litt så kan man fort finne mye. Det som også går igjen på iPhone svindelen er ett bilde som er hentet ved en iPhone lansering i østerike. Dette bildet har de stjålet fra Dagens Næringsliv.

collage

Nå skal jeg vise litt hva de andre selskapene driver med så du bare får se hva det er. Til slutt så skal jeg avlsløre mange av selskapene som svindler folk over hele verden med full kontaktinfo. Her er 4 av mange på disse svindelsidene. Her går det mye i helsekost som lover gull og grønne skoger.

collage

 

Hvem står bak disse selskapene? Her er mange selskaper listet opp med kontaktinfo tilfeldig.

Formula Swiss AG

Mühlegasse 18

6340 Baar

Switzerland

CHE-221.478.325

norsk@formulaswiss.com

 

Metabo Matrix Returns
8390 E Via de Ventura F-110 #260
Scottsdale, AZ 85258

Send us a postcard:

Metabo Matrix
8390 E Via de Ventura F-110 #260
Scottsdale, AZ 85258

 

Lotto24 ApS
CVR: 33047851
Algade 44, 2. sal

address_terms

 

Dette er bare noen av selskapene, men det som går igjen at de holder til i sveits, kypros og andre plasser langt fra Norge. Så går du på disse konkurransene så kan du se langt etter pengene dine fordi de blir borte.  Etter å ha gått igjennom flere søk så ser du nå at dette er vanvittig omfattende. Det går over hele verden og de tjener store penger på dette. Det koster nemlig penger å sette opp og ned svindelside hele tiden. Du som deltar på dette er med å finanisere dem.

For å spekulere litt til slutt så tror jeg de samme bakmennene står bak alt sammen, men de har registert det på mange selskaper over hele verden for å skjule svindelen. Det er fordi det er så mye likt som går igjen på kommentarfelt i søk.

Man kan sikkert stoppe denne type svindel, men da kreves det samarbeid med politi i mange land over tid. Dette er en stor jobb, men  jeg håper noen tar den før eller siden siden dette foregår i så alt for stor skala.

 

 

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: