Bring mail svindel

0

Det starter med at du får denne på mail. Du har ikke bestillt dette og avsenderen er ikke fra bring. 

Svindlere vil ofte kalle seg for kundeservice og lignende. For å skape troverdighet hos deg. Uansett så trykker jeg meg videre linken for å se hvor dette går.

Der har de ikke tatt seg mye jobb med å kopiere den ekte. Den ekte siden er til venstre, mens den til høyre er falsk, men folk blir lurt. Så det er derfor de prøver seg hele tiden. Da trykker jeg med videre.

Deretter må du ta deg tid å lese vilkår igjen. Dår aldri en telefon som koster 10.000 til 10 kr. Det skjer bare ikke uten at det får konsekvenser for deg.

Hvorfor trenger vi faktureringsinformasjonen din ?
Ved å bli med i denne tjenesten vil du nyte en 5 dager prøveperiode på partnerens program. Hvis du fortsetter med et abonnement utover prøveperioden på 5 dager, blir du belastet et beløp på kredittkortet ditt, som varierer avhengig av valg, fra 180 til 860 euro. Når ditt bidrag er trukket fra ditt kredittkort eller annen betalingsform, vil du beholde tilgangen til disse tjenestene. Disse er eksklusivt forbeholdt medlemmer som betaler tilgang til nettsiden til vår partner.

+ 5 dager prøve til ubegrenset online-underholdning

Så her sier de da rett ut av de kan trekke deg for 8000 kr på kortet ditt. Det godtar jo du siden du ikke leser vilkårene. Så blir kontoen din fort tom her Så har du årsaken. Da må du med en gang kontakte banken og sperre kortet ditt.

Igjen så krever de masse info fra deg:

 • Fornavn
 • Etternavn
 • Postnummer
 • Sted
 • Epostadresse
 • Mobilnummer

Så her får de tak i enda mere info om deg. I det siste så har jeg funnet flere og flere svindler fra Romania og Slovakia. Unasett så får de nå nok info om deg at de kan drive med identitetstyverier på sikt.

Tidene er i endring. Når jeg startet og teste spam for 7 år siden så var de bare ute etter å spre spam på Facebook konto og ikke mer. Nå er de ute etter all din personlige info samt visakort. De har skiftet helt fokus siden den tiden. Det koster også vanvittig mye for deg som går i disse. Fordi du har null kontroll på hvor din personlige informasjon blir av. Abbonnementssvindler er det jeg har skrevet om de på de siste artiklene mine samt tyveri av personlig identitet. Dette blir det bare mere og mere av og det er vanskelig å stoppe.

 • Så har du gått i denne? Sperr kortet ditt
 • Du må passe på identitetssvindler framover i tid.
 • Du må allid sjekke alle nettadresser på alle nettsider. Mange av disse er ikke ekte.
 • Du må alltid sjekke opp med f.eks. Bring om de har sendt ut dette. De vil kunne avkrefte dette fort.
 • Du må alltid kildesjekk all svindel og alt du ikke forstår.

Igjen så la meg trykke på svindel. Jeg legger ut funnene på nettsiden min så de er gratis for alle. Så tjener vi på sikt på dette. Kunnskapen blir økt og flere lærer. Det er desverre masse feller å gå i.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: