Cirkle K Facebook svindel 2019

0

Ny faceboook side sprer falske annonser om Cirke K. De kjører via en falsk side som har med kjøkken å gjøre. Konkurransen er veldig lik rema1000 facebook svindel.

De har også masse annonser kjørende på siden nå.

Som du ser så er de rettet mot mange brukere i Norge. De kjører aggressivt på med mange annonser. Du vil komme inn på en side som krever mye info om deg. Det styrer du unna. Jeg får ikke vist svindel lengere. Jeg blir bare sendt til en blogg.

Det er også en ting som skjer med svindel. Når du har vært innom svindel før som jeg har vært i dette tilfelle så kommer du ikke inn igjen. Jeg har prøvd på mange måter for å få det til, men ikke lykkes så langt.

Hva skal du se etter her?

  • Falk facebook side
  • Falsk nettside
  • Krever mye info om deg
  • Har du registert deg? Med visa kort og lignende. Ring banken og sperr kortet ditt.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: