Rema1000 Facebook svindel Januar 2019

0

Det foregår nå en Facebook svindel mot damer, jenter og personer i annonser som de for øyeblikket nå kjører minst 15 av samtidig på Facebook. Siden er opprettet 22. oktober og har ingenting med rema1000 å gjøre.

Rema1000 er også ute med mye bra info om Rema1000 svindel på sine egne nettsider.

Som du ser så kjører de ganske agressivt ut. Trykker du på linken blir du sendt videre.

Her ser du at du må trykke på flere pakker for å vinne gavekort. Nettadressen til nettsiden har selvfølgelig ingenting med rema1000 å gjøre. Kommentarene er også falske.


Jeg trykker meg videre for å se hva som skjer når jeg trykker på pakkene.


Jeg “vinner” og må kreve min premie. Da kommer jeg videre til en ny side.

Her må du lese liten tekst nøye. Det som er nytt her er at du må ringe ett telefonnummer for å få en kode. Det må du aldri gjøre da det kan medføre deg store kostnader og ringe dette nummeret.


Prizesaints gir deg sjansen til å:


Dette er et spørsmål- og ferdighetsspill. For å vinne premiene må du svare på spørsmål på kortest mulig tid gjennom hele konkurranseperioden. Konkurransen er ikke tilknyttet merkene og produsentene som er oppført her

Slik fungerer tjenesten: Deltakeren ringer nummeret som er oppført på nettsiden. Etter å ha hørt kostnadene pr minutt. Får deltaker en PIN-kode som han eller hun må fylle ut på nettsiden. På denne måten aksepterer deltakeren at han eller hun har lest og forstått betingelsene og aksepterer på tjenesten. Deretter svarer deltakeren på kunnskaps- og mattespørsmål. Den deltakeren som på kortest tid har svart riktig på flest spørsmål i en hvilken som helst uke frem til den 01.03.2019, vinner premien. Den nåvæende vinnerperioden er fra 01.01.2019 til 31.03.2019. Spilleren spiller for å vinne premien som er oppført på denne nettsiden.Denne tjenesten koster 26,- kr. per minutt inkl. moms. Alle beløp registreres på deltakerens mobilregning eller trekkes fra saldoen på deltakerens kontantkort. Alternativt kan deltakeren email vår kundeservice på e-post til help@adsaints.com.Denne tjenesten leveres av Adsaints. Adsaints er ikke tilknyttet merkene og produsentene som er oppført her. Varemerker, tjenestemerker, logoer (inkludert blant annet de enkelte navnene på produkter og forhandlere) er de respektive eieres eiendom.Jeg taster inn noen tilfeldige tall bare for å prøve, men kommer ikke videre. Jeg har ikke tenkt å blir ringe dette nummeret heller. Det skal du heller ikke vurdere en gang.

Så hva må du passe på for å ikke bli svindlet her?

  • Sjekk Facbooksiden.
  • Sjekk nettadressen
  • Les vilkår
  • Aldri ring nummer de ber om.
  • Du blir også lurt med i en quiz. Gavekort kan du se langt etter.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: