DHL Norge iPhone X mail svindel

0

Fikk denne tilsendt av en av leserne mine. Velger å skrive om den da temaet er ganske relevant. Her skal du få en telefon til 9390 kr Gratis!! Ingen gir ut gratis mobiltelefoner etter det jeg vet så hva er ulempene her? Dette møter deg på epost. Så trykker du på bekreft.

Videre så kommer du til en ny side der du må bekrefte pakken din, men sånne mail skal du være særdeles forsiktig med. Aldri trykk videre eller last ned tillegg:

  • Du kan risikere å få kryptert ned alle data på pc`en din.
  • Scammerne misbruker alt av postfirma fra: DHL, Postnord til Posten.

Trykker du videre så bekrefter du pakken din og kommer til en ny side.

Fra nå av er det ganske mange feller å gå i. Det er ofte veldig bra laget. Prisen har økt til 29 kr.

På disse sidene vil du alltid binde deg opp til ett abbonnement til noe du aldri har bruk for. Telefonen vil du aldri si noe til. Selskapene holder til i utlandet og det er eneste som nytter er å sperre kortet ditt. Pengene kan du anse som tapt.

  • Dette fungerer som et abonnement, og efter prøveperioden vil det fortsætte til normal pris, med mindre abonnementet siges op.

The registration it is usually done via campaign and it will start with a trial period of three days. Trail period is charged between EUR 1-20. The price varies accordingly to the campaign running on the website.

If you do not withdraw at the time your trial expires, your card will be charged the amount chosen upon registration accordingly: EUR 69.

Company reserves the right to charge the following fees:

Basic Package: EUR 39/month

Pro Package: EUR 69/month

Så med andre ord så binder du deg først til en 3 dagers avtale her. Det koster deg 200 kr i mnd. Kansellerer du ikke den avtalen så øker beløpet til 650 kr mnd.

Så har du kommet hit så har du kommet for langt. Det er ikke privatpersoner som driver med dette, men det er firma som bytter navn og flytter på seg hele tiden. Dette er proffe folk. Som du ser av design av alt.

Konklusjon:

  • Alt som ser for godt ut til å være sant er gjerne det.
  • Du får ikke en telefon som koster ca. 10.000 gratis.
  • Du ender med å binde deg opp til dyre abbonnement.
  • Telefonen får du aldri se.
  • Firmaer holder alltid til i utlandet langt unna norsk lovgivning.

Til slutt. Send meg tips. La meg trykke og informere alle. Så slipper du.

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: