Disney+ Facebook svindel

0

Det begynner å dukke opp flere falske facebook sider nå som opererer som falske disney sider. Disney+ skal lanseres i Norge i november så da er svindlerne på med en gang. Før tjenesten kommer i gang. De vil nok være aktive lenge etterpå også. Disney+ kan du teste via denne offisielle siden til Disney: https://preview.disneyplus.com/no/

For øyeblikket kan du bare melde din interresse.

Sjekker man de Falslke Facebook sidene. Så kan du se så er disse 2 nylig opprettet. Disney du kan også avsløre at disse er svindel ved når de er opprettet og antall likes. Disse har maks 4-5. Disney sin ekte side har 5 millioner likes.

Denne er ekte, men du avslører også Facebook linken at dette er svindel.

Så avslører du dette så unngår du svindel, men disse er bra laget. Først kommer du til en annonse.

Den linker til disney.no i teksten, men leder til en annen side. Denne er annonsen desverre veldig bra laget. Forsidebildet de bruker er stjålet fra walt disney. Trykker du på link sendes du videre.

Adressen er ikke eid av Disney og eier er skjult på whois på nett.

Her har jeg har lagt til den ekte og den falske nettsiden side om side. Den til venstre er ekte. Den til høyre er veldig bra laget på design, men den er falsk. Bildet later til å være stjålet fra BGR, men det er nok disney som har opphavrett på bildet her. Trykker du videre så kommer du hit.

Igjen så er dette bra laget. Det er lett å bli lurt. Jeg trykker videre.

Til slutt så ber de om mye informasjon fra deg. Så her kan du risikere å gå på en smell. Leser du vilkår også så tegner du deg ikke opp for disney, men noe helt annet du ikke har bruk for. Hva må du passe på her?

  • Mange nye disney sider som opprettet. Sjekk facebook adressen.
  • De har proffe annonser
  • De har bra nettsider
  • De krever mye info fra deg så her må du passe på.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: