Ecovolt – Strømsvindel på Facebook

0

Jeg får mye spørsmål om svindel på siden min. Dette blir vel en ny artikkelserie som vil komme. Her vil jeg ta for meg produkter som lover alt for mye. Det er masse feil generelt på nettsider og du blir lurt.

Denne saken gjelder produktet Ecovolt. Her lover de at du skal halvere strømregningen ved å koble til en ny boks i kursen  i huset ditt. Jeg har gått på elektro og vk1 eletronikk så jeg har litt peiling på dette, men jeg er ingen ekspert. Uansett dette lover denne nye boksen:

Denne Brilliante Enheten Halverer Strømregningen Din.

Så her lover de altså å halvere strømregningen din ved å koble til enda ett produkt som trekker strøm til strømnettverket ditt? Det gir overhodet ikke mening.

De har lagt ut en video som lover at du skal forkorte strømregningen din og viser til mange fakturaer.

Det neste her er at de har forfalsket fakturaer til Lyse Energi. Nederst på regningen står det vennligst boted innen 29 februar. Så det er åpenbart en forfalskning. Navnet Lukas bakken har jeg sjekket overalt på facebook, google, telefonkataloger og jeg finner abosolutt ingenting.  Så her har de åpenbart laget ett falskt navn til saken sin nettopp for å styrke den. Jeg har tatt kontakt med Lyse energi angående dette, men jeg har ikke fått noe svar enda.

Dette produktet er også dyrt når du får noe som ikke virker. Scammen er forklart her av en eletriker.

På slutte av siden har du masse fornøyde brukere som liksom har kjøpt dette produktet.

Alle disse kommentarene er falske. De er ikke koblet til Facebook overhodet. Det er enda en ting som er med på å svekke troverdigheten til produktet. Falske facebook kommentarer er en gjenganger på svindel. Uansett trykker du får bestilling så får du vite dette:

TIPS: Hvis huset ditt er større enn 200 m² anbefaler jeg at du kjøper mer enn en EcoVolt, for å øke effektiviteten. Du vil også få rabatt hvis du kjøper mer enn en.

De har ingen beviser på denne påstanden. Alt de vil gjøre er å tjene mere penger og lure deg.

Så dette koster deg for 1000 kr for ett produkt som ikke virker. Hvis du går all inn for å kjøpe alt. Jeg tenkte at denne artikkelen skulle bli litt omfattende, men jeg plukker dette fra hverandre på kort tid så da blir denne kortere enn planlagt. Vi lever i ett av verdens rikeste og beste land. Det har gjort oss naive. Det er desverre harde fakta. Derfor forsøker svindlere fra alle hold å få tak i pengene våres. De bruker også mye penger på å forsøke å lure deg.

  • De har designet og laget dette produktet
  • De har bygget opp falske facebook sider
  • De har bygget opp falske teknoblogg sider som skal fremme saken
  • De kjører sponsede artikler på Facebook.

Alt dette bruker de mye penger på for å lure nettopp deg, men de gjør så mange feil her:

  • Produktet er ikke dokumentert hvordan det virker.
  • Noen grønne led lys og skifte av strømkurve sier ingenting om hvordan liksom skal spare strøm
  • Det mangler masse dokumentasjon. Lager du strømprodukter så må du følge mange standarer. Blandt annet CE merking.
  • De kjører dette på en nyopprettet teknologiside
  • De bruker masse falske facebook kommentarer, men noen av navnene er ekte. Jeg har sjekket dette opp og mange sier de ikke vil ha noe med disse produktene å gjøre.

Husk du må alltid være skeptisk på nettet i dag. Det er alltid nok av folk som vil lure deg. Send heller tipsene til meg så skal jeg sjekke hva det er. Funnene blir gjort tilgjengelig for alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: