Nye Odeon kino misbrukes i sms svindel

0

Odeon storkino er oslos nyeste kino. Det vet svindlerne og utnytte. Nå for tiden kommer det falske sms som sier at du har fått billletter Du må bare legge inn koden når du kommer til den falske siden. Det starter sånn som dette. Du får smsen.

Legg merke til da at de har nummeret og navnet ditt. Dette er selvfølgelig sladdet her. Trykker man videre så kommer man til den falske siden. De har tatt seg bryet med å kopiere alt av design untatt fargene. Når du trykker så blir du sendt igjennom flere nettadresser før du kommer til den falske siden.

Til slutt så blir du sendt til den falske siden. Her er den ekte og den falske ved siden av hverandre.

Den nederste er ekte og den øverste er falsk. Videre så legger jeg inn koden som er oppgitt på sms for å se hva som skjer. Du kan egentlig skrive inn hva du vil fordi du vinner uansett.

Deretter må du gå videre for å betale. Så vil de ha email og passord, men dette er ikke første gangen jeg ser. 

Så må du lese vilkårene:

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 5 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 420 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 5 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så nå gir du fra deg epost og passord som kan misbrukes på masse netttjenester. Hvis du bruker samme epost og passord overalt. Det vil også koste deg 420 kr mnd. Jeg går videre på regstrering.

Deretter gir du fra deg visa kort informasjonen. De spør om mindre info enn før, men svindel er svindel. Jeg gjør ikke forskjell.

  • Oden nye kino sitt navn misbrukes
  • Du gir fra deg mail og passord
  • Du binder deg opp til ett dyrt abbonnement.

Du er taperen her uansett. Så pass på hva du får på sms og er du usikker på hva det er så sender du det hit så jeg kan sjekke det ut for deg. Har du registert passord så må du bytte passord. Har du registert kort så må du ringe banken og sperre kort.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: