Er profilrammer på Facebook farlige?

0

Jeg har veldig mange ganger fått spørsmål om man kan få virus eller skadevare via profilrammer. Disse rammene er det veldig mange som har og de er lett å ta av og på. Du kan selv gå inn og lage rammer på din egen side eller profil. Da må du gå inn på ar studio siden til Facebook.

Som du ser så må du laste opp ett bilde av din egen design som du så kan bruke som ramme. Ergo så må facebook godkjenne dette bildet og laster de som skal lage rammene opp skadelige filer så blir dette selvsagt stoppet av Facebook.

Så det neste du må passe på da er engentlig hvem som har laget rammen. Hvem er de og hva gjør de på Facebook?

Første profilramme kommer fra denne siden her hvis du ser på øverste bildet i saken. Det er ikke helt min stil så her ville jeg nok stå over.

Hver gang du setter en profilramme på bildet ditt så er der du med på å fremme en sak eller en person som du kanskje ikke kjenner. Så mitt tips er alltid å finne ut hvem som har laget rammen. Går du god for den jobben de gjør på Facebook . Ja da setter du rammen på. Liker du ikke profilen eller det de deler. Ja da dropper du å ta på profilramme.

Jeg har sett disse rammene i årevis og jeg har aldri hørt om virus eller skadevare via disse rammene. Når du setter en ramme på er det også bare for en periode. Den forvinner etter en stund uansett. Så dette må du huske på.

  • Alle kan profiler og sider kan lage rammer
  • De legger ett bilde over profilen din.
  • Bildet må godkjennes av Facebook og sjekkes for skadevare.
  • Du må alltid sjekke hvem du er med på å sponse eller være gratis reklame for når du tar en profilramme på facebook bildet ditt.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: