Erna Solberg og Nrk misbrukes i ny Bitcoin svindel

0

Det går særdeles drøye falske reklamer her på Facebook. Denne ble jeg tipset om og misbrukes Erna Solberg. Hun skal i dette tilfelle reklamere for Bitcoin. Bildet er stjålet fra debatten til valget i 2017. Da Erna debatterte i tromsø.

Linken fra NRK finner du her. Så her lager de ganske grove falske nyheter. Selve Bitcoin starter på en falsk facebook side.

Så det er flere personer som misbrukes i denne svindelen. Laster jeg siden på nytt så byttes hovedbildet i svindelen.

Her har de også stjålet info fra NRK og misbrukt navnet til Johan andersen som er en kjent investor i Norge. Videre ned på artikkelen så ser man følgene.

Googler du Gorden Matterhorn og Bitcoin code så får du mange sider som bekrefter at dette er svindel. 

Videre så har man en Kjertsti Karlsen som har testet og anbefaler svindelen. Men bildet google jeg opp for å sjekke om dette stemmer.

Som du ser så blir bildet av henne brukt på flere utenlandse nettstedr om trading. Så hun heter definitivt ikke kjersti. Videre så har hun da registert seg og viser at hun får masse penger på konto via DNB.

Det som er interresant her er at betaling er satt langt fram i tid. Den skulle egentlig vært utbetalt i går. Da var det pinse og da har ikke bankene utbetalinger. Så det de skriver her er ikke fysisk mulig på den datoen. Jeg ble tipset om denne svindelen lenge før pinsen. Så derfor syntes jeg det var noe rart med utbetaling.

Videre så leder de til mange profiler som skal verifisere at dette er ekte. Vanligvis er disse falske, men i dette tilfelle ledet til til ekte facebook kontoer. Bare at det var knyttet til andre navn enn de som er på bildene her.

Opplegget med bitcoin eller trading svindel. Det er at du skal lures til å investere pengene dine kjappt. For å tjene penger kjappest mulig. Det som skjer så er at kursen synker. Du blir lurt til å investere mere og mere. Plutselig så har du tapt alt uten å få noe igjen. Dette er også systemer utenfor bankene. Så regulering eller kontroll av dette er det desverre lite av. Dette er svindel så her er det overhodet ingen kontroll. Her er formålet å lure flest mulig penger ut av flest mulig folk.

Trykker jeg på bestilling blir jeg sendt hit.

Denne svindelen har jeg omtalt før åssen fungerer. Dette er bare en ny innpakning med kjente folk for å svindle enda flere.

Så med andre ord. Ikke invester i systemer du ikke kjenner. Rådfør deg med venner og kjente. Sjekk kilder. Du skal aldri hoppe på noe bare fordi det høres veldig bra ut. Da risikerer du å bli svindlet.

Svindlerne advarer også mot sin egen svindel på vilkår.

Viktig merknad om risiko: Trading med binære alternativer kan generere betydelige fordeler, men innebærer også risiko for delvis eller fullt tap av midler, og bør derfor vurderes av investorer. Vi anbefaler sterkt at du leser våre vilkår og betingelser og siden om ansvarsfraskrivelse før du gjør investeringer. Kunder må være klar over at deres individuelle gevinster er skattepliktige i det landet de bor. Det er imot loven å oppfordre amerikanske personer til å kjøpe og selge råvare-alternativer, selv om de er kalt kontrakter om forutsigelse, med mindre de er notert for trading og handlet på et CFTC-registrert bytte eller er lovlig fritatt.

Igjen så la meg trykke på svindel. Så deler jeg funnene med alle.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: