Falsk komplett sms

0

Flere melder nå at de får sms som utgir seg å være fra komplett. Siden de får sms så er disse tenkt til at du skal lures via mobil. Dette er sms man får.

Trykker jeg på linken på pc så sendes jeg nemlig rett til google. Ingenting skjer. Så falsk sms er målrettet mot mobilbrukere.

Når du trykker på linken i sms så kommer du til denne siden.

Nettsiden er passe bra laget, men dette er ikke komplett.no Nettsiden har også sikkerhetssertifikat og hengelås. Det har jeg sagt før. Hengelås er ikke lenger en garanti for at siden er trygg. Siden alle kan kjøpe sikkerhetssertifikat nå for tiden. Jeg trykker videre og vinner åpenbart.

Deretter må få flere spørsmål og fylle ut vanlig navn og visa/master info som brukes ofte på falske sider. Det var også flere kommentarer på bildet på nettsiden. Så jeg sjekker opp det ene. Hun som sitter på en fjelltopp bildet.

Det dukket fort opp mange treff på flere nettsider. Så jeg sjekker de opp.

Som du ser så dukker det opp masse nettsider med akkurat samme oppskrift. Så flere merkevarer blir brukt i denne konkurransen. Så hva må du passe på her?

  • Sms er ikke fra komplett
  • Du skal lures via å bruke mobil. Det virker ikke på pc.
  • Nettadressene har hengelås
  • Du lures til å legge igjen mye info om deg selv. Samt visa/master.
  • Det er også alltid nedtelling på falske sider.
  • Samme oppskrift brukes flere plasser på nett med andre selskap.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: