Fjerne kalender spam på smartelefonen din

0

Ser din kalender på iPhone eller android slik ut? Det har selv hendt meg. Det som har skjedd er følgene. Kalenderen din er åpen for hele verden. Da kan hvemsomhelst legge inn en avtale på din kalender. Dette er ikke noe virus, men du prøves jo til å få installert ukjente apper og lignende. Dette frarådes.

Google kalender så må du fikse dette.

Her er standard instillinger fra Google. Den må du endre på toppen. Invetere andre og se gjestelisten til dette.

Da kan ikke gjester invetere fremmede til din kalender. Fremmede har også ikke lenger tilgang uten din godkjenning. Så da blir du kvitt problemet på google kalender. Ellers anbefaler jeg å slette de falske invitasjonene.

På Apple sine kalender så anbefaler de at du rapporterer det falske eventet. De anfaler også 2 trinns sirkring på Apple konto i tillegg. Jeg har ikke iPhone selv. så finner du ut hvordan man kan blokkere disse ute ved å bestemme hvem man inviterer de inn. Så gi meg gjerne tips. Jeg legger inn i artikkelen.

Jeg anbefaler uansett 2 trinns sikring på dine kontoer. Det vil også stoppe fremmede til å få tilgang på konto og kalender.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: