Falsk Telenor mail belønning svindel

0

Dette ser ut som en epost som kommer fra telenor. Det erikke tilfelle. Epost adressen er forfalsket. Ellers så ser man bildet som er brukt er hentet fra en gratis bildedatabase på internet.

Shutterstock er en av mange gratis bildedatabaser man kan finne bilder som er gratis å bruke på internet. Trykker jeg på linken i mail blir jeg sendt hit.

Du sendes også igjennom en adresse til du kommer til mål. Deretter så ser du denne nettsiden.

Deretter må du svare på spørsmål for å vinne.

I liten tekst står det følgene:

2018 Alle rettigheter forbeholdt.
Nettstedet har ingen tilknytning med, og får ingen støtte av Telenor, og gir seg ikke ut for å representere eller eie noen av varemerkene, varenavnene eller rettighetene assosiert med noen produkter som eies av sine respektive eiere, som ikke eier eller uttrykkelig støtter dette nettstedet. Alle nettstedets bilder er fritt tilgjengelige på Internett, i det som anses for å være offentlig domene i henhold til USAs «Fair Use»-opphavsrettslov (tittel 17 i «United States Code»). *Prøvetilbudene som er nevnt på siste side er underlagt fraktkostnader. Se produsentens nettsted for ytterligere detaljer – tilbudenes begreper kan variere.

Så allerede her fraskriver de seg mye ansvar. Jeg svarer på spørsmålene og trykker videre.

Som du ser så er dette profft laget til nå, men det er falske facebook kommentarer i bunn og alle vinner her. Det er standard på svindel. Jeg prøver først iPhone og deretter Samsung.

Igjen så er dette en typisk abbonnementsvindel. Dyr telefon som lokketilbud som du aldri får, men du gir fra deg masse info og samt visa/master.

Her er liten tekst:

+ 3-dagers prøvetid til ubegrenset online-underholdning
for bare10kr

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 749 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2018

Så dette koster deg masse personlig info pluss master og visa som du gir bort til villt fremmede på internet.

Jeg testet det samme på samsung og der får du opp tilsvarende.

Igjen så må jeg lese liten tekst:

SquareBlog fungere som et abonnement, og etter prøveperioden vil det forsette til normal pris, med mindre abonnementet blir sagt opp.

Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert 599.00 NOK hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Så deltar du på begge 2 så gir du fra deg masse personlig info og du trekker for 1400 kr i mnd.

Så hva må du passe på her?

  • Telenor mail er forfalsket
  • Ingen nettadresser tilhører telenor
  • De har brukt ett gratis bilde av en dame fra shutterstock
  • Telefon er bare lokkemiddel
  • De har masse falske kommentarer på siden
  • De sier at de ikke er fra Telenor, men det jo åpenbart.
  • Du lures til å gi fra deg masse personlig info
  • Du lures til å gi fra deg/master og visa.

Så har du blitt lurt? Ring banken og sperr kort asap.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

 

 

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: