Falske bomstasjon sms i omløp

0

Veldig mange får nå en sms som sier at man må betale avgift for passering, men det er noe som skurrer her. Du får gjerne ikke sms tilsendt på denne måten. Det kommer gjerne i post eller per mail. Avsender er også skjult, men de svindlerne har klart å søke opp ditt navn så dette skal virke troverdig.

Trykker du på linken så blir du sendt til en side der du må legge inn masse personlig info:

  • Fornavn
  • Etternavn
  • Postnummer
  • Sted
  • Telefon
  • Epost

Her må du nødt til å lese vilkår og liten tekst.


2Lash er en medlemsbasert webbutikk som fortsetter til normalpris, hvis ikke det oppsies.

Vilkår og betingelser:

Medlemskap er utstedt av Dibbern IVS(www.2lash.com),Hegnsgården 12 5 th, 2670 Greve
CVR: 40146164


Du må være 18 år gammel for å bli medlem hos  2lash.
Du aksepterer å motta et 3-dagers prøvemedlemskap hos 2lash.com og prisen er 29,00 kr. Du må også akseptere at medlemskapet automatisk blir fornyet. Medlemskapet vil koste 29,00 kr i de første 3 dager, og dette anses som en prøveperiode. Hvis du ikke ønsker å fortsette abonnementet etter prøveperioden, er det eneste du trenger å gjøre, å avslutte medlemskapet før neste faktureringsdato. Etter utløpet av prøveperioden vil medlemskapet koste 620 kr per mdr. Alt dette vil bli oppkrevet hver måned (30 dager for 620,00 kr) til du avslutter medlemskapet.
Hvis du bruker tjenestene på vegne av en organisasjon godtar du disse vilkår for organisasjonen, og du godtar at du har ansvaret og myndigheten til at organisasjonen binder seg til vilkårene. Du kan bruke tjenestene i samsvar med disse vilkårene. Du må bare bruke tjenestene hvis du kan danne en kontrakt med 2lash og det ikke noen gjeldende lover som sperrer deg fra dette. Tjenestene kan fortsatt endre seg med tiden ettersom vi forbedrer og tilføyer flere funksjoner. Vi kan slutte, suspendere eller endre tjeneste på enhver tid uten varsel til deg. Vi kan også ta bort innhold fra våre tjenester etter eget skjønn..

Deretter må du fylle ut info og registere visakort/master.

Så her binder du deg til en tjeneste du aldri har hørt om. Du skremmes til å betale noe du ikke vet hva er og det koster det 620 kr mnd, men de kan trekke deg så mye de vil. Har du deltatt? Ring banken og sperr kortet ditt nå!

Det er også mange ting du selv kan sjekke her:

  • Avsender sms
  • Har du vært passert bompasseringer uten autopass?
  • nettadressene du blir sendt til
  • Firmaene som oppgis på abbonnement og på betaling.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: