Handelsbanken mail svindel Mars 2020

0

Mange rapporterer nå at de får en mail fra Handelsbanken. Her er falt falsk og de er kun ute etter din personlige info. Avsendermailen er ikke fra handelbanken. Den har blandt annet vært brukt i Nordea mail svindel.

Banken din vil aldri sende en mail uten ditt fulle navn om stengning av konto sånn uten videre.

Mailen og svindel har mye feil i seg, men desverre så er den bra laget. Trykker du på linken så kommer du til denne adressen.

Du vil også komme til denne siden.

Her ber de om telefon og fødselsdato før du går videre.

Deretter må du legge inn visa/master.

Til slutt må du verifisere på en kode på sms. Så de har lagt inn en falsk 2 trinns sikring for at dette skal virke enda mere troverdig. Jeg har lagt inn ett tulletelefonnummer. Jeg brukte ikke mitt eget. Så jeg fikk ikke noe sms. Jeg skrev inn også masse forskjellige tall og navn på den siden uten at jeg kom videre.

Handelsbanken advarer også på sine Facebook sider. De har også informert om phishing på sine egne nettsider.

Så hva må du passe på her?

  • Dårlig språk
  • Banken din sperrer ikke kortet ditt på email. Her spiller de på frykten din.
  • Feil nettadresse
  • Feil mail adresse
  • Svindel er ellers ganske profft laget.

Har du blitt lurt? Kontakt Handelsbanken for å få sperret kort.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: