Utfordring akseptert på Facebook

0

Det går for tiden nå en utfordring på Facebook om å dele bilder fra gamle dager. De fleste stiller utfordring akseptert på profilen sin også deler de ett bilde i etterkant. Jeg forsøker ikke å følge flokken og følge trenger på Facebook, men jeg observerer dem. Jeg har ikke blitt invitert til nå.

Dette bør du tenke over når du deler bilder fra gamle dager.

Facebook Ansiktsgjenkjenning

Du hjelper med å trene facebook sin AI mot bildegjenkjenning. Du gjør det gratis. Så Facebook får i disse dager masse gratis info fra deg som du kan bruke videre til ansiktsgjenkjenning og forskning. Har du automatisk bildegjennkjening på profilen din? Så bør du kanskje vurdere å ta dette av under instillinger -> ansiktsgjenkjenning. Husk også at dette er ufarlig morro. Du skader ikke noen ved å dele gamle bilder av deg selv.

Da gjør dere en stor dugnad for Facebook med å få samlet inn data i disse dager, men facebook har nok mye å gjøre i disse dager da folk har mye fritid.

Svindlere som utnytter situasjonen

Svindlere vil også søke opp alle som deler: Utfordring akseptert Da får de masse profiler og prøve seg fram på.

Så har du mobil og mail lett tilgjengelig på profil? Adresse? hele familien din som venner?

Anbefaler da at du skjuler viktige ting med kun deg selv og ikke hele verden.

Sørg for at mobilnummer og mail står kun delt på kun meg som her.

Her har jeg skrevet åssen du kan begrense din profil. Jeg forteller hvordan ting fungerer og forsøker å gi noen gode råd, men mine råd er ingen lov eller du må gjøre. Her får du gjøre opp din egen mening, men alltid når du er på facebook.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: