Help me please epost

0

Mange har rapportert nå at de får eposter som det står fra kill me og help me please. Eposten sendes med spesiell epost avsendere. De virker genererte og på emnefeltet i hver epost har du en ip adresse. Sjekker jeg inne i eposten så sier de dette.

Så det er åpenbart noe som ønsker å ha det morro, men jeg skjønner at folk blir skremt når de får disse epostene. Mange har rapportert at de får mye av dem. De er vanskelig å stoppe og få rapportert som søppelpost.

Sjekker jeg ip adressene så kan jeg spore de tilbake til polen.

Så det er vel noen der som skal ha det morro. Jeg har gjort flere søk på nett på disse epostene, men jeg klarer ikke å finne noe opphav eller kilde. Nederst i eposten er det også en adresse. Det er nok den som gjør at den kan gå igjennom hos mange. Den leder hit. Du får bare se ett sort bilde med en prikk, men adressen er skjult i epostkoden. Den er ikke synlig for folk flest.

Så hva er formålet med denne spammen?

  • Det er å skremme deg, men du må rapportere som søppelpost
  • Sletter du den så blir ikke spamdomene rapportert. Da kan de bare fortsette.
  • Det er ingen farlige linker i eposten. Det er kun tekst.
  • Her blir du ikke sendt til noen sider som lurer deg til å installere skadevare eller virus.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min. Så skal jeg få feilen rettet.

Datahjelperne drives på fritiden og er gratis for alle. Alle får også gratis hjelp.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: