Når 2 kjedemeldinger blir til 1

0

Mange har nå begynt å spre en kjedemelding som alle andre sprer fordi de ikke kildesjekker hva venner deler eller hva de selv deler, men denne gangen har 2 kjedemeldinger blitt smeltet sammen til en fordi ryktene på nett går.

Mange voksne har jo vokst opp med Historien fra HC andersen. Det er er helt sant. 1 fjær som ble til 5 høns. Så her trengst det en skikkelig oppfriskning.

Dere som er voksne og forbilder for de unge. Kan ikke dere en gang for alle slutte å spre rykter på Facebook!??!? Slutt å del kjedemeldinger fordi de lager bare spam og inneholder ingen fakta.

Det har også spredd rykter om «hackere» som er oppgitt med navn, sted og hvor de bor. Du ville aldri gjort det med din sønn eller datter hvis det var tilfelle.

Alt for mange tenker:

 • Det kunne vært lurt å dele.
 • Det skader ikke å informere
 • Heller bedre å dele. Det kan jo være sant

Kan dere være så snill og slutte med det nå?? Vet du ikke hva det er? Har du ikke peiling på hva du deler?? Ja så ikke del. Da skal jeg plukke ifra hverandre disse 2 kjedemeldingene. Denne kjedemeldingen har nå gått i mange år nettopp fordi folk ikke kildejekker før de deler noe på Facebook.

2021 Facebook whatsapp versjonen

Husk at i morgen starter en ny Facebook / WhatsApp regel om at bildene våre kan brukes. Husk fristen er i dag. De kan brukes i rettssaker mot oss. Alt som ble publisert i dag går offentlig, til og med slettede innlegg. Det krever ingenting å gjøre en enkel kopier og lim inn: det er bedre å være trygg enn sorry.
‘ ‘ Jeg lar ikke Facebook / WhatsApp eller Facebook / WhatsApp-opplæring bruke mine bilder, informasjon, meldinger eller innlegg, både fra fortid og fremtid «.
Med dette utsagnet vil jeg gi Facebook / WhatsApp et varsel om at det er strengt forbudt å avsløre, kopiere, dele eller gjøre andre handlinger mot meg basert på denne profilen og / eller innholdet.
Innholdet i profilen min er privat og konfidensielt. Brudd på mitt privatliv kan straffes med lov. NB. ′′ Facebook / WhatsApp ′′ er nå et offentlig organ. Alle medlemmer bør legge dette notatet. Hvis du vil, kan du kopiere og lime inn denne versjonen.
Dersom du ikke publiserer dette utsagnet minst én gang, tillater du stille og rolig bruk av bilder og informasjon i profilstatusoppdateringen. Ikke ′′ del «, men ′′ kopier + lim inn «. Deres nye algoritme vil velge de samme personene – rundt kl. 24-hvem vil lese innleggene dine.

For dette:
Hold fingeren hvor som helst i dette innlegget, så blir det en kopi. Klikk på Kopier, deretter gå til siden din, start et nytt innlegg og legg fingeren din hvor som helst i et tomt felt. Lim inn og trykk på den.
Dette går rundt i systemet.

På slutten:
Rådet av en advokat.
Krenkelse av personvern kan straffes med lov (UCC 1-308-1 308-103 1 og Roma Statute).
NB. Facebook / WhatsApp er nå et offentlig organ. Alle medlemmer må legge ut dette notatet.
Dersom du ikke har lagt ut en uttalelse minst én gang, er det teknisk sett forstått at du tillater at bildene dine blir brukt og informasjonen i statusoppdateringene på profilen din.
Jeg erklærer at jeg ikke har gitt Facebook / WhatsApp tillatelse til å bruke bildene mine eller informasjon på profilen min, oppdateringer og status!

2021 versjonen

Husk at i morgen starter den nye Facebook-regelen hvor de kan bruke bildene dine. Ikke glem at Fristen er i dag!!! Den kan brukes i rettssaker i søksmål mot deg. Alt du noen gang har lagt ut blir offentlig fra i dag – selv meldinger som er slettet. Det koster ingenting for en enkel kopi og lim inn, bedre trygg enn beklager.

Jeg gir ikke facebook eller noen enheter forbundet med facebook tillatelse til å bruke mine bilder, informasjon, meldinger eller innlegg, både fortid og fremtid. Med dette utsagnet gir jeg varsel til facebook det er strengt forbudt å avsløre, kopiere, distribuere eller utføre noen annen handling mot meg basert på denne profilen og / eller innholdet. Innholdet i denne profilen er privat og konfidensiell informasjon. Brudd på personvern kan straffes ved lov: facebook er nå en offentlig enhet. Alle medlemmer må legge ut et notat som dette.

Hvis du foretrekker det, kan du kopiere og lime inn denne versjonen. Dersom du ikke publiserer en uttalelse minst en gang vil det være stille å tillate bruk av bildene dine, samt informasjonen som finnes i profil statusoppdateringer. IKKE DEL. Kopier og lim inn.

Deres nye algoritme velger de samme få personene – ca 25-hvem vil lese innleggene dine.

Derfor:
Hold fingeren nede hvor som helst i dette innlegget og «kopier» dukker opp. Klikk på «kopier». Så gå til siden din, start et nytt innlegg og legg fingeren hvor som helst i det tomme feltet. «Lim inn» dukker opp og klikker på lim
Dette vil omgå systemet.

Jeg gir ikke facebook tillatelse til å dele noe av mine., som jeg har satt på nettstedet deres., Bilder, nåværende eller tidligere innlegg, telefonnummer eller tidligere, telefonnummer eller e-poster.. Absolutt ingenting kan brukes i noen form uten min skriftlige tillatelse eller verbal samtykke.

2020 versjonen

Snart sommer ❤️ Ikke glem at i morgen starter den nye Facebook-regelen hvor de kan bruke bildene dine. Ikke glem at Frist er i dag!!! Det kan brukes i rettssaken i rettssaker mot deg. Alt du noen gang har publisert, vil være offentlig fra i dag – til og med meldinger som har blitt slettet. Det koster ingenting for en enkel kopi og lim inn, bedre trygg enn beklager.

Jeg gir ikke Facebook eller noen enheter forbundet med Facebook tillatelse til å bruke mine bilder, informasjon, meldinger eller innlegg, både fortid og fremtid. Med denne uttalelsen informerer jeg Facebook om at det er strengt forbudt å avsløre, kopiere, distribuere eller iverksette andre tiltak mot meg basert på denne profilen og / eller dens innhold Den der. Informasjon. Brudd på personvern kan straffes ved lov: Facebook er nå en offentlig enhet. Alle medlemmer må legge ut et slikt notat.

Hvis du foretrekker, kan du kopiere og lime inn denne versjonen. Hvis du ikke publiserer en uttalelse minst én gang, vil det stille tillate bruk av bildene dine samt informasjonen i profilstatusoppdateringene. IKKE DEL. Kopier og lim inn.

Deres nye algoritme velger de samme få personene – ca 25-som vil lese innleggene dine.

Derfor:
Hold fingeren ned hvor som helst i dette innlegget og » kopier » dukker opp. Klikk » kopier «. Gå deretter til siden din, start et nytt innlegg og legg fingeren hvor som helst i det blanke feltet. » Lim inn » dukker opp og klikk på lim inn
Dette vil omgå systemet.

Jeg gir ikke FACEBOOK tillatelse til å dele noe av meg., At jeg har lagt ut bilder, venner, innlegg eller e-poster. Absolutt ingenting kan brukes i noen form uten min skriftlig tillatelse

2019 versjonen


Jeg har valgt å legge følgende uttalelse i håp om at min Copyright vil være beskyttet (selv om jeg tviler på at noen i fB vil rette seg etter det!): ANSVARSFRASKRIVELSE TIL ALLE HER SOM BRUKER FACEBOOK …
På grunn av det faktum at Facebook har valgt å involvere programvare som vil tillate tyveri av personlig informasjon, jeg erklærer følgende: på denne dagen, 3 september 2014, som svar på de nye Facebook-retningslinjer og under artikler L.111, 112 og 113 av koden av intellektuell eiendom, erklærer jeg at mine rettigheter blir festet til alle mine personlige data, tegninger, malerier, bilder, tekster osv publisert på profilen min. For kommersiell bruk av det foregående min skriftlige samtykke er nødvendig til enhver tid. De som leser denne teksten kan kopiere den og lime den på sin Facebook-vegg. Dette vil tillate dem å plassere seg under beskyttelse av opphavsrett. Av denne utgivelsen, forteller jeg Facebook at det er strengt forbudt å avsløre, kopiere, distribuere, kringkaste, eller å ta andre tiltak mot meg på grunnlag av denne profilen og / eller dens innhold. Handlingene som er nevnt ovenfor, gjelder både ansatte, studenter, agenter og / eller andre ansatte i regi av Facebook. Innholdet i profilen min omfatte privat informasjon. Brudd på personvernet blir straffet av loven (UCC en 1-308 – 308 1 -103 og Roma-vedtektene). Facebook er nå et åpent kapital enhet. Alle medlemmer er invitert til å legge ut en melding av denne typen, eller hvis du foretrekker det, kan du kopiere og lime inn denne versjonen. Hvis du ikke har publisert dette utsagnet minst én gang, vil du stilltiende tillate bruk av elementer som dine bilder samt informasjonen i profilen din oppdatering.

Dette er den første meldingen som ble delt i 2014, men den har blitt delt hvert år etter. Det er mye info i denne meldingen så hva finner jeg? Det har kommet mange nye varianter i ettertid.

 • artikler L.111, 112 og 113

Hvis dette er ekte artikler så bør de være lett søkbare, men jeg finner bare advarsler mot kjedemeldingen.

 • UCC en 1-308 – 308 1 -103 og Roma-vedtektene

Roma vedtektene for Facebook bør vel være sant? Roma vedtektene finner jeg i Lovdata.no, men nå må du huske på en ting. Facebook er ingen rettsal så å referer til lover vil ikke hjelpe i dette tilfelle.

Det som jeg sjekker nå må alle som deler kjedemeldinger sjekke hver gang. Da går jeg videre på 25 meldinger kjedemelding.


Takk for tips til å omgå fb… det funker!! jeg har en helt ny nyhetsoppdatering. Jeg ser innlegg fra folk jeg ikke har sett på flere år. Slik omgå du systemet fb nå har på plass som begrenser innlegg i nyhetsoppdateringen din. Deres nye algoritme velger de samme få personene – ca 25-som vil lese innleggene dine. Så hold fingeren nede hvor som helst i dette innlegget, og «kopier» vil dukke opp. Klikk på «kopier». deretter gå på siden din, start et nytt innlegg og legg fingeren din hvor som helst i det tomme feltet. «lim inn» vil dukke opp og klikke på lim. Dette kommer til å omgå systemet. Hei nye og gamle venner!

Mange her sier at denne meldingen virker, men det er fordi du poster en kjedemelding. Folk flest vil advare deg mot å poste disse.

 • Hvem du ser av venner først. Det velger du selv.
 • Du omgår ikke noe system. Du poster bare en facebookmelding
 • Facebook algorytmen er satt av Facebook. Den kan ikke du påvirke.
 • En advokat ville aldri komme med dette rådet.
 • Å kopiere opp kjedemeldinger lager bare masse støy.

Til slutt på alle kjedemeldinger står det alltid:

Hold fingeren nede hvor som helst i dette innlegget, og «kopier» vil dukke opp. Klikk på «kopier». deretter gå siden din, start et nytt innlegg og legg fingeren din hvor som helst i det tomme feltet. «lim inn» vil dukke opp og klikke på lim.
Dette kommer til å omgå systemet.
Ferdig! Stopp det fb!

Når du kopierer og ikke deler meldingen så er du med å å skjule avsenderen. Du skrur også av hodet ditt og de små grå. Det kreves nemlig ingen hjernekapasitet for å kopiere opp spam. Så her får du så hatten passer. Du får gjerne bli sur, men da har mitt budskap gått inn.

Det som krever noe av deg hver dag. Det er å kildesjekke før du deler. Da må du faktisk gjøre en innsats. Du må søke ny kunnskap. Er det vanskelig? Ja så spør om hjelp. Bruk google søk. Spør en venne eller noen i familien før du deler.

Dette er også en sikkerhetsrisiko ved å dele disse meldingene. Alle kjedemeldinger jeg har funnet har jeg søkt opp folk ved fullt navn. Har du tilfeldigvis mobil og mail åpent på facebook. Så kan svindlere forsøke å lure deg videre på spam og mobil. Så har du en åpen facebook profil så vil spammere og svindlere ta kontakt med deg.

Kilde bilde: Finansnorge

Vil du ende opp med id tyveri bare fordi du ikke kildesjekker? Vil du bli en av de neste 150.000? Kjedemeldinger er nemlig en av mange veier inn til å stjele identiteten din. Masse kjedemeldinge er delt offentlige. De er fullt søkbare på Facebook og internet. Svindlere går etter de som deler alt og tror på alt på Facebook uten å kildesjekke.

 • Ta deg sammen!!!!
 • Du får ikke dra krenkekortet ditt her.
 • Ta deg sammen!!!!!

Jeg er rett på sak her nå. Du får like det eller ikke, men fokus på nettvett og kildesjekk må alle bruke mere og mere hver dag.

 • Du kan også spørre meg spørsmål hver dag på facebook siden.
 • Jeg kan lære deg å kildesjekke
 • Jeg gir bort all min kunnskap om svindel og kjedemeldinger.
 • Jeg hjelper deg også gratis.

Alt for å få mindre spam og svindel. Svindel og spam må overøses med kunnskap. Det er vi tjent med på lang sikt.

Nå kan du starte og google facebook ansvarfraskrivelse. Jeg har gjort det for deg. Så får du se hva du finner.

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min. Så skal jeg få feilen rettet.

Datahjelperne drives på fritiden og er gratis for alle. Alle får også gratis hjelp.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: