iPhone 8 mail svindel

0

 

 

 

Det starter med at man får denne mailen der du er blitt tatt opp i ett belønningsprogram for å få en iPhone 8. Får å få den må du fylle ut ett «erstatningsskjema». Som kjent har Apple lansering av nye iPhones 12 september. Det ønsker svindlerne å utnytte til det fulle.

Det går hele tiden rykter om spesifikasjoner og design på neste iPhones, men alt dette er teorier og konsepter fram til telefonen er lansert offisiellt.

Uansett så trykker jeg videre og kommer hit.

På svindel så må du alltid svare på masse spørsmål som du alltid får rett på alt uansett hva du svarer. Til slutt så kommer man til registerings skjema.

Du får ikke en telefon som vanligvis koster opp mot 10.000 kr til 20 kr. Det skjer bare ikke. Det som er standard her er at flotte logoer og enkle skjema er tilrettelagt så du skal bli lurt i fella. Bildet de bruker av iPhone 8 er stjålet fra ett konsept. Så må du alltid alltid alltid lese det som står med liten tekst overalt.

+ 3-dagers prøvetid til ubegrenset online-underholdning

Alle nye brukere deltar i konkurransen om det nevnte produktet. Hvis du trekkes ut som vinner, vil vi kontakte deg direkte via e-post. Dette spesialtilbudet inkluderer en 3 dagers prøvetilbud på ubegrenset nettbasert underholdning. Månedsabonnementet koster 709 NOK etter at prøvetiden er over, og beløpet vil bli trukket fra betalingskortet ditt. Hvis du ikke er fornøyd med tjenesten, kan du avslutte kontoen din innen 3 dager. Tjenesten vil bli fornyet på månedlig basis til den avsluttes. Denne kampanjen utløper den 31. desember 2017

Til slutt må du registere betalingen. Siden er også merket som sikker med https:// for å få dette til å være enda mere troverdig.

  • Du må trykke igjennom mye for å komme hit.
  • Du er alltid en av de «heldige» utvalgte.
  • Du binder deg til ett dyrt abbonement som koster deg 709 kr mnd, med 3 dagers angretid.
  • Telefonen får du aldri se.
  • Alt av navn, adresse, mobil, mail, visa kan brukes til videresalg.
  • Har du registrert deg så må du kontakte banken og sperre kortet ditt.

 

Du vinner aldri på svindel. Du vil alltid være taperen, men send tips til meg. La meg sjekke så vi få spredt dette ut til alle.

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: