Jeg tror du vises i denne videoen. Facebook Phishing

0

Det spres mere og mere Faceboom spam der det påståes at du er med i en video. Formålet med disse «videoene». Det er å få deg til å trykke. Sende deg til en falsk side som ser ut som Facebook. Så få deg til å logge på. Disse har pågått i årevis.

Her ser den en av de falske sidene du blir sendt til, Nå du har skrevet inn brukernavn og passord kommer du til love calculator. Du kommer ikke tilbake til Falsk Facebook på logging. Da har du gitt dem det de vi ha. Jeg liker å leter etter kilde så jeg fikk ettersendt denne «videoen» privat. Da dukket det opp en kode på toppen av video.

Koden 20120109 søker jeg opp på Facebook. Da finner jeg flere liker sider ved det navnet.

Du ser også video bildet nederst. Legg merke til at jeg sier bildet. Jeg trykker meg inn på en av sidene.

Som du ser så er Facebooksiden opprettet 16 november. Så den er bare 4 dager gammel. Du ser også bildet av det som skal være en video her.

Dette bildet ser jo kjent ut. Det er det som sendes ut til alle som skal forsøkees å lure ifra seg brukernavn og passord på Facebook. Så for å oppsummere denne spammen.

  • Det er opprettet Facebook liker sider spammen sendes ifra.
  • Du får tilsendt ett bilde av en video og en link.
  • Siden det er ett bilde får du ikke sett noen video.
  • Du sendes til en Falsk facebook på loggingsside.
  • Formålet er å lure fra deg Facebook brukernavn og passord.
  • Dette er heller ikke noe virus for de som skulle være i tvil.
  • Når Facebook kontoen taes over så skjer det ingenting med din pc eller mobil.

Så har du gått på? Da vil du miste kontroll på Facebook konto. Du må bytte passord asap. Samt sette på 2 trinns sikring. En konto som er overtatt vil ofte sende ut mye mere spamlinker for å lure andre igjen.

Kommer du fortsatt ikke inn på konto? Gå hit. www.facebook.com/hacked

Ser du feil på artikkelen? Send meg en mail på heimholt@gmail.com eller en melding på Facebooksiden min.Så skal jeg få feilen rettet.

Du kan støtte meg på følgene måter:

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: