Netflix mail svindel 2018 del 1

0

Jeg vet at mange får veldig mye svindel på netflix på sms og mail. Jeg forsøker å få dekket disse så fort jeg får tid. Allerede når har jeg flere saker på siden min, men jeg ønsker fortsatt tips. Fordi jeg vet at det er flere varianter av Netflix svindel jeg ikke har fått dekket.

Netflix mail svindel

Netflix mail svindel 1

Svindlerne bruker mye tid og ressurser på og lure deg. De bygger opp mange nettsider og bruker designsere så det skal se proffere og proffere ut for hver gang.

Men det er mange måter du kan avsløre dem på. For det første så sender netflix aldri ut denne typen epost. Du må alltid sjekke avsender mailen.

I dette tilfelle var eposten grei å avsløre, men i andre tilfeller kan den være forfalsket så du ikke ser forskjell på den ekte. Det neste som skjer når du får denne typen mail så sendes du videre til en nettadresse. I dette tilfelle er det denne.

http://trkcom.com/login/link.php?M=14443888&N=72&L=30&F=H

Denne adressen har heller ingenting med netflix.com å gjøre, men det som er spesielt med svindel er at denne er forkortet.

Nettadressen inneholder masse kode du ikke ser, men jeg kan bruke ett verktøy for hente koden fram.

Det jeg snakker om er redirecting. Det er kanskje gresk for mange, men det vil si at når du trykker på denne type linker. Så sendes du igjennom mange nettsider som du ikke ser. Det er derfor jeg alltid spør etter link når dere tipser meg. Fordi når dere sender bilde så inneholder ikke bilde den korrekte koden jeg er på jakt etter.

Når jeg kjører redirecting på denne nettadressen så ser jeg at du blir sendt igjennom til en drøss med nettsider.

Så dette er en måte og skjule hvor du sendes til på internet. Jeg har sagt det før, men jeg kan godt gjenta det. Vil du også prøve? Jeg bruker disse verktøyene:

Redirect detective

Wheregoes

Uansett så har jeg nå fått måladressen og den går jeg inn på. Da kommer jeg hit.

Her er det viktig å lese alt med liten tekst nederst på nettsiden.. Jeg gjentar at du må lese vilkår gang på gang på gang, men dette er utrolig viktig i disse dager. De lover at du skal få ett gavekort til 5000 kr til 10 kr. Noe som er veldig usannsynlig.

Hva er detta?
Detta er ikke bare et annet spill. Designet av spilleksperter, det trener hjernen din mens du har det gøy samtidig. Stimulere din hjerne på måter du aldri trodde mulig!

Hvor mye koster det?
Det er enkelt å avslutte medlemskapet ditt. Medlemskapet har en prøveperiode på 3 dager, dersom medlemskapet ikke avsluttes i prøveperioden, blir du fakturert åttini eur hver 30. dag til du kansellerer medlemskapet.

Hvordan vinner du?
Alle deltakere deltar automatisk i en trekning om en NSB Voucher i 6 måneder. Vi vil trekke en ny vinner per 15000 deltakere. Vinneren vil bli kontaktet direkte for å avtale levering av premien. Hvis produktet ikke er på lager, vil vinneren motta et lignende produkt.

Så her binder du deg på noe hjernetrim som koster deg 89 euro i måneden. Det blir 900 norske kroner i dagens valuta. og er du blandt de 15.000 som går på svindel så kan du vinne ett NSB voucher. Husk at de trekker 1 vinner per 15.000 brukere. Det er så dårlige odds at det aldri vil skje. Det er ikke lagt opp til at du skal vinne noe med andre ord. Jeg legger inne epost og trykker videre.

Deretter krever de visa informsjon om deg. Så har du registert epost og visa/master?

De kan da trekke så mye de vil fra kortet ditt og du vil nok også få betydlig mere spam på mailen din.

Så hva skal du se etter for å avsløre svindel?

  • Mailadresse på mail
  • Internet adressen. Går den igjennom mange nettsider?
  • Du må sjekke adressen du kommer til
  • Hva krever de av deg av personlig info og visa/mastercard.
  • De har vilkår som sjeldent er samkjørt med netflix

Igjen syntes du dette er vanskelig så ikke nøl med å spørre. Du kan dele meg tips når du føler for. Jeg deler alle mine funn gratis for alle.

Jeg ønsker å bygge kunnskap rundt svindel så folk blir obs på alle farene som er på nettet i dag.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: