Netflix mail svindel 2018

0

Da har jeg blitt tipst om en ny netflix svindel på mail igjen, men denne saken her var litt spesiell.  Hvis du ser på epost adressen på denne mailen som er «Netflix» Ståle Lindblad som er avsender på denne saken. Ofte er svindelmail forfalsket, men ikke i dette tilfelle.

Ståle er Forretningsutvikler. Han skriver også mye om det som skjer på Facebook og internet via nettsiden sin. Årsaken til at det ble sendt ut spammail fra hans mail var at hans leverandør på epost hadde fått konto tatt over. Deretter ble det sendt ut 200 epost som utga seg å være fra netflix. Jeg har fått lov til å gjengi hans navn i denne saken. Jeg skrev også om netflix mail svindel i fjor.

Siden sist har igjen språket blitt mye bedre på første mailen du får. Uansett så begynner jeg å lete. Når jeg holder pilen over logg inn på netflix så blir jeg sendt mot en google adresse:

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjj87zKi93bAhXICywKHfUpCCcQFghEMAQ&url=http%3A%2F%2Ftopandroidgames.ru%2Fkarta-sajta%2F&usg=AOvVaw020lLyrr8lpEGfr5Ku4myD

Denne har jeg ikke gjort trykkbar av åpenbare grunner. Så må jeg bruke noen verktøy på nett for å se hvor du sendes til.

Denne søkemotoren feiler i søket, men jeg fikk en nettadresse jeg kan bruke videre på samme måte. 

Så på andre søket mitt så ser jeg at denne sender deg videre til netflix.com til slutt. Det er for å få svindel til å virke ekte. Mellomadressen som er skjult dukker opp i svindelen. Når jeg da har trykket på den falske linken så kommer jeg hit.

For ordens skyld har jeg lagt til en ekte netflix på toppen og den falske nederst. Sammenligner jeg med svindel fra ifjor så er det helt identisk. Nevnte jeg at svindlerne er late? Når de har noe som fungerer så bruker de det i årevis.

Svindlere må sette opp domene, nettside. Få designere til å lage alt dette. Dette er ikke gratis. Deretter så vil de helst bruke det så lenge som mulig, men når folk går i dette år etter år. Da slipper de å endre design. Selv om forsidebildet på netflix ikke er kopiert riktig en gang. Folk blir går desverre på for det.

Jeg har også nevnt at flere og flere svindelsider bruker https for å virke troverdig. Det har du på denne svindelen.

Du vil alltid kunne se om det er svindel på nettadressen og mail. Mailavsender kan forfalsket, men ikke nettadresse så langt. Så det må du alltid sjekke på svindel. Ofte så må du igjennom mange nettadresser også på svindel.

Så det er mange ting å passe på, men uansett. Jeg har nå 2 pålogginger jeg kan velge på innlogging og det er vanlig og Facebook. Jeg prøver Facebook først.

Her blir du sendt til en falskt Facebok side. Igjen så ser du det på nettadressen over. Samt dette er dårlig kopi av Facebook. Deretter blir jeg sendt til en ny side for betaling.

Siden dette er en kopi side. Denne er profft laget som du ser. Med Norton ikoner og masse greier, men den feiler. Det er gjerne linker opp å nede som skal lede til den ekte netflix siden. Disse vil aldri virke på svindel. Så du gir fra deg masse informasjon som ikke er bra overhodet.

 • Facebook brukernavn
 • Facebook passord
 • Netflix brukernavn
 • Netflix passord
 • Fornavn
 • Etternavn
 • Fødselsdato
 • Kortnummer
 • (KpK )Kontanter på Kortet?? Ja de vil vite hvor mye du har på kortet ditt. Så de kan svindle deg for alt sammen.
 • Utløpsdato
 • Sikkerhetskode

Nå har du gitt fra deg vanvittig mye informasjon. Så Facebook konto, netflix konto kan bli tatt over først. Deretter så vil de tappe visakortet ditt. Her har du gitt dem beløpet som er på kortet. Noe som er veldig dumt. I tillegg har de all info om deg untatt personnummeret ditt.

Så du kan i verste fall forvente identitetsvindel i framtiden. De vil også kunne hente ut all annen info om deg fra Facebook og Netflix konto som du selv har lagt inn, men før man kommer så langt så er det mange ting man ikke skal trykke på.

 • Avsender på mail er feil
 • Du sendes igjennon mange nettadresser
 • Ingen av nettadresser har noe å gjøre med netflix.com å gjøre
 • Bildet på svindel er også feil
 • Nettstedet som sprer spam er ofte hacket.

Går jeg tilbake på hovedsiden på svindel så kommer jeg hit.

På toppen så ser du ingen https så da regner jeg at nettsiden kjører med liten sikkerhet og noen har klart å bryte seg inn. Dette er den offentlige transportsiden for Warzawa i polen som har blitt utnyttet i netflix svindelen.  Ellers så anbefales det at du også leser netflix sine tips

Så har du gått i denne svindelen?

Så da håper jeg at du har fått mere informasjon hvorfor du ikke skal gå i denne type netflix svindel. Ellers er det bare å sende meg tips. Jeg tester og dokumenter så alle får vite åssen det foregår. Så åpner jeg det for alle på nettsiden min. På sikt så håper jeg at folk lærer om farene ved svindel.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: