Se hvem som besøkte Facebook profilen din spam

0

Ny Facebook spam spres nå for øyeblikket. Denne typen så jeg mye av når jeg startet denne nettsiden. Denne spammen lover at du kan se hvem som besøker Facebook profilen din, men det er desverre ikke tilfelle.

Det er kun Facebook som vet hvem som besøker Facebook profilen din. De tallene og informasjonen vil de desverre ikke ut med.

Igjen som dette spres på Facebook akkurat nå så begynner mange å kalle dette for virus.  Dette er ikke noe virus og dette kan fjernes uten antivirus program. Så for å finne ut hvordan dette spres så trykker jeg på den blå linken til de som sender denne spammen ut. Da kommer jeg videre hit.

Deretter blir jeg bedt om å installere en Facebook app som heter profile statistics. Den krever da tilgang til navn og personbilde. Det er ikke så mye i første omgang, men jeg trykker videre.

Deretter blir du sendt videre til en google blog. Der du må klikke på Activate. For å få «sett» hvem som følger deg.

Deretter så blir du bedt om å installere en plugin i Chrome. Den har allerede 14.018 installert så dette antar jeg vil spres fort framover. Så får å fjerne denne spammen på pc`en din så må du gjøre 2 ting.

Gå inn på instillinger på Facebook. og finn appen statistics og fjern den.

Deretter må du gå på instillinger på Google Chrome. Det kan du gjøre ved å legge denne adressen i Google Chrome: chrome://extensions/

Da vil du få opp plugins du har installert. Da fjerner du den som heter Statistics. Så skal problemet være borte, men du må gjøre flere tilak på pc/mac i etterkant. Jeg vet nemlig ikke hvor mye skade på Chrome denne pluginen gjør. Så du må gjøre mange tiltak:

  • Du må aktivere 2 trinns bekreftelse der du kan
  • Du må bytte passord på de tjenestene du bruker mye på nett på din pc. Ikke bare Facebook.
  • Du må rydde opp i Facebook appene dine.
  • Du må fjerne statics plugin i Chrome.

Da vil du være langt på vei. Ett antivirus program vil ikke hjelpe deg noe her. Siden dette går rett i nettleser. Derfor må folk slutte å rope virus på alt. Da skanner folk pc fordi de tror det hjelper, mens spammen blir fortsatt værende fordi man sprer feil info. Før man vet hva dette i hele tatt her. De som sprer dette må også slutte å installere alt av apper og plugins på Facebook.

  • Denne spammen kommer ikke av seg selv.
  • Den krever mange trykk.
  • Du må også installere en Facebook app og en Chrome plugin.

Jeg liker også å se åssen dette spres. Så jeg sjekker koden på nettsiden og finner følgene:

Så her er koden kryptert og jeg får opp følgene melding:

Get lost motherfucket code your own stuff.

De vil ikke vise åssen dette spres men andre ord, med mindre jeg får dekryptert koden.

Så folk må bli nødt til å bli mere kritisk på nett i dag. Ikke installer alt din Facebook venn deler. Da risikerer du å få Facebook spam.

Datahjelperne.no drives på fritiden. Nettsiden vil alltid være åpen for alle. Likte du artikkelen så kan du bidra.

Vipps: 98100
Konto: 3000.33.91236

Share.
Skip to content
%d bloggere liker dette: